600-700 TL'ye İşlemci Önerisi

@coldzero06 aynı performansa başka bir önerin var mı? Biraz koyup 1400 almak, G4560 almaktan iyi değil midir?

Yazdıklarında bir anlam ibaresi göremiyorum. İlaa 700 Tl olacak, 700,01 olmaz diye birşey yok.

Sizin attığınız da 700'den çok aşağıdaymış, pardon. O geriye kalan 12,89 TL ile zengin oluruz, mazallah. Taksitle almaya kalksa zaten üzerine fiyar ekleniyor.

Biz seninle ciddi bir üslup ile konuşuyoruz. Aynı üslubu görmek, bizi mutlu eder.

Daha iyi bir önerin varsa söyle, yoksa milletin önerisine sataşma.

Linklere baktım en fazla 55 Tl oynuyor. G4560 almaktan iyidir.

Dostum ben şuana kadar bütün yazdıklarımda ciddiydim. Ama arkadaşın gelip saçma bir şekilde 12.89 TL bir farkla ' nasıl 700tlden pahallı? ' gibi bir cümle kurması anlamsız geldi. Koskoca konuda sadece oraya takılması beni şaşırttı. Konuya dönecek olursak arkadaş sanırım 1050Tİ'ını almış ve işlemciside intel bir işlemciymiş. İntel hakkında yorum yapmak istemiyorum. Bilmiyorum konu sahibi bizim kadar konuyu önemsiyor mu o_O

İntel Core İ5-7500 veya Ryzen 1500X alıırsan geleceğe dönük de bir yatırım olur. Tüm ekran kartlarını besleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı