600-800 TL Kasa ve İşlemci Soğutucusu Önerisi

Zelaroth

Kilopat
Arkadaşlar, kasa için yaklaşık 400-550 TL fiyat aralığında bir fiyat ayırmaktayım ve işlemci soğutucusu kısmında ise yaklaşık 200 ve maksimum 250 TL olması gerek bu fiyat değerinin, bunları gözeterekten en iyi şekilde fiyat ve performans sunabilecek bileşen önerisinde bulunursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim bütün yorumlar için.

Cooler Master MB511 derim, şuan soğutucuyu almayın sonra alabilirsiniz, belki kasanın hava sirkülasyonu sıcaklığı düşürmeye yeter.

Rampage Wind Chill-420 Socket AM4/ 2011 120x120x25mm 2*Sessiz Fan

Kesinlikle bu işlemci fanını al i7 3770 te kullanıyorum hiç 60 dereceye kadar çıktığını görmedim. (Oyunlarda)

Rampage Wind Chill-420 Socket AM4/ 2011 120x120x25mm 2*Sessiz Fan

Kesinlikle bu işlemci fanını al i7 3770 te kullanıyorum hiç 60 dereceye kadar çıktığını görmedim. (Oyunlarda)
Fiyatı nedir acaba hocam, teşekkürler bu arada tavsiye için

Evet o, şuan soğutucu almaktansa kasayı alın. Zaten yeterli miktar da sıcaklık düşüşü yaşanacaktır, arkadaşın önerdiği markayı kimse önermez ben de önermem.
Kasa gerçekten güzel gözüküyor gerek yan ızgaraları olsun gerekse genişlik anlamında ve kullanılan malzemelerin kalitesi bakımından, haklısın önceliği kasaya verip bir deneyeyim o halde herhalde gerekli düşüşü sağlarım. İleride de direk sıvı soğutmaya geçerim paramda şimdilik cebimde kalmış olur enazından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…