600₺ Amazon'dan Bluetooth kulaklık önerisi

Amazon tarafından satılan ve gönderilen ürünlerde bir miktar indirimim var. Bu yüzden önerirken buna dikkat ederseniz sevinirim. Silikonlu ve ya silikonsuz önerebilirsiniz fakat dış sesleri engelleme konusunda silikonlu modeller daha kullanışlı oluyor. Şu an Haylou T15 modelini kullanıyorum, bu üründen biraz daha üstün olursa sevinirim. Oyun oynamıyorum. Müzik ve görüşme kalitesi daha fazla önceliğim.

@Yuud önerdiğiniz bir model var mı?

Son düzenleme:
Etiketlediğiniz için teşekkürler 🥰

Anker Soundcore R100 ( bozuk çıktığını çok söyleyen var biraz şans işi ama iyi kulaklıktır )
QCY HT05
İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim öncelikle. İkisinide inceledim. (en başta üçünü inceledim:) ) Tasarımda HT05 daha çok hoşuma gitti mat yapısını sevdim ve mikrofon kalitesi günü kurtarır gibi geldi. Ve anladığım kadarıyla ANC destekleri mevcut bu teknoloji hangisinde daha iyi çalışır ayrıca son olarak ikisi arasında tercih yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?

İlgilendiğiniz için ben teşekkür ederim öncelikle. İkisini de inceledim. (en başta üçünü inceledim:) ) tasarımda HT05 daha çok hoşuma gitti mat yapısını sevdim ve mikrofon kalitesi günü kurtarır gibi geldi. Ve anladığım kadarıyla ANC destekleri mevcut bu teknoloji hangisinde daha iyi çalışır ayrıca son olarak ikisi arasında tercih yapmanız gerekse hangisini seçerdiniz?

Üçüncüsünde ekstradan depozito ücreti eklendiğini gördüğüm için sildim. QCY'nin ANC'si çok iyi değil ama rüzgar sesi gibi sesleri keser diye tahmin ediyorum. Mikrofon kalitesi olarak 6 mikrofonu bulunuyor rahatlıkla görüşme yaparsınız. Şu anda mevcut olarak T13 kullanıyorum ve çok kötü bir bağlantısı var, QCY markasından da bu nedenle biraz soğudum. Tercihim muhtemelen R100 olurdu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı