clio kötü müdür peki?hiç sevmem vag cıyımdır ama masrafsız bişey istiyosanız o paraya anca clio gider
clio kötü müdür peki?hiç sevmem vag cıyımdır ama masrafsız bişey istiyosanız o paraya anca clio gider
Teşekkürler, arıza çıkartmaması için bütçemi ne kadar arttırmalıyım?O vakit bu paraya alacaginiz otomatik vites araclarin %99 kadarinin ariza cikartma ihtimalinin cok yüksek oldugunu bilerek otomatik vites tercih edebilirsiniz.
Ford Focus 1.6 Turbo Benzinli Powershift sanzimanli modelini tercih edebilirsiniz.
Fiestadan sürüs performansi ve zevki acisindan daha üstün bir araba olacagi kesin.
Fiestanin model yili 2-3 sene daha yeni olmasina ragmen hicbir inovasyonu bulunmuyor.
En makul secenek Focus oluyor.
teşekkürler, sizin öneriniz nedir bu durumda? ben olsam şunu alırım dediğiniz 650 bin bütçe ile?Bahsi gecen araclardan konusacak olursak clio modelinde en az 50-60 bin TL kadar bir para arttirmaniz gerekecektir. Bu paralara satilan clio modellerinde daha cok dizel modeller mevcut, araclarin hepsinde cift kavramali EDC sanziman mevcut,kuru kavramali bir sanzimanin sorun cikartma ihtimali ne kadar yüksek olabilirse dogal olarak bu aracta da o kadar yüksek.
650.000 TL civarlarina benzinli ve x tronic nissan sanzimanli araclarin temizini bulmak mümkün.
Focus modelinde ise araba mk3 olmadigi sürece her türlü powershift sanziman kullanmak zorundasiniz. onlarin fiyatlari da 1 milyondan yukarilarda.
Fiestaya gelirsek 600. 000 TL civarlarina makyajlilari nadir olarak bulunabiliyor. Onlarda ise 1. 6 motor altini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Sürüs zevkiyle ve performansla alakali herhangi bir seye ulasmak mümkün degil cünkü zaten 4 vites otomatik sanziman ile geliyor. 1. 6 Motor olanlarda ise yine powershift 6 vites olanlar mevcut.Fiesta alacagim derseniz 1. 6 motor tercih edin.
i20 Aracinda ise bayiden sifir cikarmadiginiz sürece yine 1. 4 motor ve otomatik 4 vites sürücüyü hayata küstüren sanziman mevcut.
Yani olayin bütceyle pek bir ilgisi yok. Bu araclarin rakiplerine göre daha uygun olmasinin sebebi masraflarinin cok olmasidir. Almaya karar verirseniz bu durumlari göz önünde bulundurmaniz gerekir.
düşünürüm tabiki ancak 650bin e mevcut değil maalesef bu araçlarFocus 2.5 titanyum düşünüyor musunuz veya S40?
bu bütçeye temiz golf bulamıyorumBen 3 modeli de tercih etmem. Bakim maliyetlerini vs. göze alarak
Cok temiz bir Golf 6 veya daha az donanimli bir golf 7 alirdim.
1.6 Hitler Motor Lpg Takili Olanlardan Veya 1.6 Tdi olanlardan birisini tercih ederdim. Sanziman riski yine olacak ama dedigim gibi bu fiyat bandinda kacis yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.