cumalimemo12 Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar bana 600 kelimelik bir FiveM hikayesi verecek var mı? Karakter ismim Mehmet Özkan. Yaşı 25 il-legal olacak.
Arkadaşlar bana 600 kelimelik bir FiveM hikayesi verecek var mı? Karakter ismim Mehmet Özkan. Yaşı 25 il-legal olacak.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 28 Nisan 2021 #2 Kendin hikaye yazamıyorsan Roleplay yapmanın amacı ne? Bu konumu oku lütfen. Artı 0 Eksi
hypxness Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 2.659 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #3 Hikayeyi kendin yazmalısın, karakter senin karakterin. Artı 0 Eksi
Kayra Temel Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 1.704 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Nisan 2021 #4 Low RP time. Karakter hikayeni kendin yaz. Yaratıcılığını konuştur biraz. Artı 0 Eksi
Bertug Tosun Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 426 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #5 cumalimemo12 dedi: Arkadaşlar bana 600 kelimelik bir FiveM hikayesi verecek var mı? Karakter ismim Mehmet özkan. Yaşı 25 il-legal olacak. Genişletmek için tıkla... Hiç mi mafya filmi/dizisi izlemedin? Bunları hiç izlemeyen bir insan bile sayfalar dolusu hikaye uydurabilir. Artı 0 Eksi
cumalimemo12 dedi: Arkadaşlar bana 600 kelimelik bir FiveM hikayesi verecek var mı? Karakter ismim Mehmet özkan. Yaşı 25 il-legal olacak. Genişletmek için tıkla... Hiç mi mafya filmi/dizisi izlemedin? Bunları hiç izlemeyen bir insan bile sayfalar dolusu hikaye uydurabilir.
KS KS cumalimemo12 Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2021 #6 For East Troop dedi: Kendin hikaye yazamıyorsan Roleplay yapmanın amacı ne? Bu konumu oku lütfen. Genişletmek için tıkla... çünkü şuan yazıcak durumda değilim Bertug Tosun dedi: Hiç mi mafya filmi/dizisi izlemedin? Bunları hiç izlemeyen bir insan bile sayfalar dolusu hikaye uydurabilir. Genişletmek için tıkla... kendi hikayemi yazdım 1 kez beğenmediler Kayra Temel dedi: Low RP time. Karakter hikayeni kendin yaz. Yaratıcılığını konuştur Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka hikaye yazamadım diye haklısın Artı 0 Eksi
For East Troop dedi: Kendin hikaye yazamıyorsan Roleplay yapmanın amacı ne? Bu konumu oku lütfen. Genişletmek için tıkla... çünkü şuan yazıcak durumda değilim Bertug Tosun dedi: Hiç mi mafya filmi/dizisi izlemedin? Bunları hiç izlemeyen bir insan bile sayfalar dolusu hikaye uydurabilir. Genişletmek için tıkla... kendi hikayemi yazdım 1 kez beğenmediler Kayra Temel dedi: Low RP time. Karakter hikayeni kendin yaz. Yaratıcılığını konuştur Genişletmek için tıkla... Haklısın kanka hikaye yazamadım diye haklısın
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 28 Nisan 2021 #7 cumalimemo12 dedi: çünkü şuan yazıcak durumda değilim Genişletmek için tıkla... Yazacak durumda değilsin ama roleplay yapacak durumdasın, anladım. Artı 0 Eksi
cumalimemo12 dedi: çünkü şuan yazıcak durumda değilim Genişletmek için tıkla... Yazacak durumda değilsin ama roleplay yapacak durumdasın, anladım.
KS KS cumalimemo12 Femtopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #8 For East Troop dedi: Yazacak durumda değilsin ama roleplay yapacak durumdasın, anladım. Genişletmek için tıkla... Şu an yazdım kankam merak etme. Artı 0 Eksi
For East Troop dedi: Yazacak durumda değilsin ama roleplay yapacak durumdasın, anladım. Genişletmek için tıkla... Şu an yazdım kankam merak etme.
For East Troop Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 1.293 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri 29 Nisan 2021 #9 cumalimemo12 dedi: Şu an yazdım kankam merak etme. Genişletmek için tıkla... Merak ettim, atabilir misin? Artı 0 Eksi
cumalimemo12 dedi: Şu an yazdım kankam merak etme. Genişletmek için tıkla... Merak ettim, atabilir misin?