600 TL 1151 pin anakart önerisi

Glovis

Centipat
İyi akşamlar dostlar.
Bilgisayarımın anakart bozuldu, acilen bir anakart satın almam gerekiyor. Fakat hangi anakartı almam gerektiği hakkında fikrim yok. Bütçe olarak 600 civarı bir bütçem var.
Sistemim şu şekilde:
Intel Pentium G4600 işlemci.
DDR4 8 GB 2133MHz RAM.
MSI RX560 ekran kartı.
Şimdiden teşekkürler yanıtlar için.

Bunu önerebilirim. Sistemin iyi olsaydı daha iyi bir kart önerirdim. Fakat bu işini görür.

Turbox?

stok gelme ihtimali var mı bilmiyorum ama.

Bir de bu var.

Bu uyumlu mu hiçbir fikrim yok :D Hiç Intel kullanmadım. Bol keseden sallayıp atıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turbox almani onermem ayrica 470 TL verilmex H110'a. Bugun MediaMarkt'ta 250 liraya H110 gordum, sen de teknoloji magazalarina bakabilirsin. Ellerinde kalmissa ucuza satiyor olabilirler.

Bunu önerebilirim. Sistemin iyi olsaydı daha iyi bir kart önerirdim. Fakat bu işini görür.

Cidden mi, Turbox mu? Yazık...

Alacağınız en iyi anakart Asus B250M Expedition V3 CSM 2400mhz(OC) 1151p mATX Anakart bu olacaktır . O sisteme en azından en iyi anakartlardan biri olur. Seçenek olarak https://www.hepsiburada.com/msi-b25...lan-m2-sata-6gb-s-usb3-1-matx-p-HBV0000095OAI bunu da vereyim ama ASUS öneririm ben.

Almışken iyi bir marka almak istiyorum, bütçem yeterli gibi sanırım.
Turbox ?

Stok gelme ihtimali var mı bilmiyorum ama.

Birde bu var.
Stoklarda kalmamış, şu iş görür mü?

https://www.hepsiburada.com/asus-pr...151-matx-anakart-p-HBV00000FC5TS?magaza=7Renk

Hocam uyumlu çipset modellerine işlemci sayfasından, "Uyumlu Ürünler" sekmesinden bakabilirsiniz. Ayriyeten yanlış bilmiyorsam bir alt neslin anakartları da BİOS güncellemesi ile kullanılabiliyor ancak güncel olmayan BİOS versiyonlu anakart alırsanız işlemcinizi tanıyamayabilir ve sistem açılmayabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı