600 TL 1151 pin anakart önerisi

Bütçeni biraz aşma imkanın varsa kesinlikle bunu öneririm.

Yükseltme yapacak isen kesinlikle bunu öneririm. Bu fiyata daha iyisini bulamazsın.

Intel Pentium G4600 1151V1 soketli, H110, H210, B150, B250, Z170 veya Z270 anakartlari ile kullanabilirsiniz bu islemciyi.
Edit:

Bu iki anakart uyumlu degil, bunlar 1151V2 soket.

Son düzenleme:
Evet, kullanabilirsiniz ancak alacağınız işlemciyi de 7. nesil Intel olarak seçmeniz gerekecek, bana kalırsa 2. el ürünlere bakmanız daha iyi olur, para artarsa da bir 8 GB RAM daha ekleyebilirsiniz sisteme.

Kesinlikle yükseltme yaparım fikrinde değilim zaten şu an yaparsam da ufak çaplı bir yükseltme yapacağımdan 7. nesil bir işlemci seçme durumu pek sıkıntı yaratmaz benim için.
Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. Anakart siparişini veriyorum şu an. İyi geceler herkese.

Bugun MediaMarkt'ta 250 liraya H110 gordum, sen de teknoloji magazalarina bakabilirsin. Ellerinde kalmissa ucuza satiyor olabilirler.

Bu yontemi de kullanabilirsin.
Kesinlikle yükseltme yaparım fikrinde değilim zaten şu an yaparsam da ufak çaplı bir yükseltme yapacağımdan 7. nesil bir işlemci seçme durumu pek sıkıntı yaratmaz benim için.
Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. Anakart siparişini veriyorum şu an. İyi geceler herkese.

Hangi modeli almaya karar verdiniz, link atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı