Glovis
Centipat
Belki ufak bir işlemci ve ram yükseltmesi yapabilirim.İleride yukseltme yapmayi dusunuyor musunuz bu sisteme?
Belki ufak bir işlemci ve ram yükseltmesi yapabilirim.İleride yukseltme yapmayi dusunuyor musunuz bu sisteme?
Bütçeni biraz aşma imkanın varsa kesinlikle bunu öneririm.![]()
MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.220,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Asus Prime H310M-K R2.0 DDR4 Usb3.1 mATX 1151 Anakart incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B365M PRO-VH Intel LGA 1151 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 2.220,33 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Intel Pentium G4600 1151V1 soketli, H110, H210, B150, B250, Z170 veya Z270 anakartlari ile kullanabilirsiniz bu islemciyi.
Asus B250M Expedition V3 CSM 2400mhz(OC) 1151p mATX Anakart
Bu anakartı almaya karar verdim gibi, alırsam BIOS güncellemesi vs. ile uğraşmadan işlemciyle direkt kullanabilir miyim?
Evet, kullanabilirsiniz ancak alacağınız işlemciyi de 7. nesil İntel olarak seçmeniz gerekecek, bana kalırsa 2. el ürünlere bakmanız daha iyi olur, para artarsa da bir 8 GB Ram daha ekleyebilirsiniz sisteme.Asus B250M Expedition V3 CSM 2400mhz(OC) 1151p mATX Anakart
Bu anakartı almaya karar verdim gibi, alırsam BIOS güncellemesi vs. ile uğraşmadan işlemciyle direkt kullanabilir miyim?
Evet, kullanabilirsiniz ancak alacağınız işlemciyi de 7. nesil Intel olarak seçmeniz gerekecek, bana kalırsa 2. el ürünlere bakmanız daha iyi olur, para artarsa da bir 8 GB RAM daha ekleyebilirsiniz sisteme.
Evet, kullanabilirsiniz ancak alacağınız işlemciyi de 7. nesil Intel olarak seçmeniz gerekecek, bana kalırsa 2. el ürünlere bakmanız daha iyi olur, para artarsa da bir 8 GB RAM daha ekleyebilirsiniz sisteme.
Bugun MediaMarkt'ta 250 liraya H110 gordum, sen de teknoloji magazalarina bakabilirsin. Ellerinde kalmissa ucuza satiyor olabilirler.
Kesinlikle yükseltme yaparım fikrinde değilim zaten şu an yaparsam da ufak çaplı bir yükseltme yapacağımdan 7. nesil bir işlemci seçme durumu pek sıkıntı yaratmaz benim için.
Teşekkür ediyorum yanıtlarınız için. Anakart siparişini veriyorum şu an. İyi geceler herkese.
Asus B250M Expedition V3 CSM 2400mhz(OC) 1151p mATX AnakartBu yontemi de kullanabilirsin.
Hangi modeli almaya karar verdiniz, link atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.