600 TL 1151 pin anakart önerisi

Bence 6. ve 7. nesil islemcilerin 2. el fiyatlari fazla yuksek, o fiyatlara cok daha iyi guncel islemciler alinabiliyor. İleride yukseltme yaparak bu platforma yatirim yapmani onermem. Benim tavsiyem 2. El'den H110 chipsetli bir anakart alin ve defteri kapatin, yukseltme yapmayin bu sisteme. Daha fazla para harcamak olu yatirim olur diye dusunuyorum, ben olsam almazdim o anakarti.

Bence 6. ve 7. nesil islemcilerin 2. el fiyatlari fazla yuksek, o fiyatlara cok daha iyi guncel islemciler alinabiliyor. İleride yukseltme yaparak bu platforma yatirim yapmani onermem. Benim tavsiyem 2. El'den H110 chipsetli bir anakart alin ve defteri kapatin, yukseltme yapmayin bu sisteme. Daha fazla para harcamak olu yatirim olur diye dusunuyorum, ben olsam almazdim o anakarti.

İkinci el pek tercih etmiyorum bilgisayar parçalarında, şu an kullandığım anakart da ikinci eldi ve bir şey yapmadan kendi kendine bozuldu. Letgoya ufak bir göz gezdirdim zaten temiz bir şeyler yok, o zaman yarın bir teknoloji mağazalarını gezeyim belki ucuz bir şey bulurum, bulamazsam da bu anakartı alırım artık. Zaten ileride belki işlemci yükseltmem bile, dediğim gibi kesin bir şey diyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı