KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #1 Şu anda kullandığım analar ve İşlemci i3 560 ve Biostar Group H55 HD bunları değiştirmek istiyorum. 600 TL bir bütçem var, neleri önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2018
Şu anda kullandığım analar ve İşlemci i3 560 ve Biostar Group H55 HD bunları değiştirmek istiyorum. 600 TL bir bütçem var, neleri önerirsiniz?
oriannawgold Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #2 Elinde bulunan RAM slotları DDR kaç? ayrıntılı bir şekilde yazarsan senin için daha iyi olur.
KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #3 oriannawgold dedi: Elinde bulunan RAM slotları DDR kaç? ayrıntılı bir şekilde yazarsan senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ddr3
oriannawgold dedi: Elinde bulunan RAM slotları DDR kaç? ayrıntılı bir şekilde yazarsan senin için daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Ddr3
oriannawgold Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #4 Sana önerebileceğim tek bir şey var o'da bu zamanda bilgisayarın için mecbur kalmadıkça parça değiştirmemek.
Sana önerebileceğim tek bir şey var o'da bu zamanda bilgisayarın için mecbur kalmadıkça parça değiştirmemek.
KoZmoss Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 262 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2018 #5 oriannawgold dedi: Sana önerebileceğim tek bir şey var o'da bu zamanda bilgisayarın için mecbur kalmadıkça parça değiştirmemek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Gtx660 ve pubg de 50 fps lerde ani fps düşüşleri yaşıyorum ama dediğiniz doğru uygun fiyatlı ps4 bulursam ona yöneleceğim
oriannawgold dedi: Sana önerebileceğim tek bir şey var o'da bu zamanda bilgisayarın için mecbur kalmadıkça parça değiştirmemek. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım Gtx660 ve pubg de 50 fps lerde ani fps düşüşleri yaşıyorum ama dediğiniz doğru uygun fiyatlı ps4 bulursam ona yöneleceğim
oriannawgold Hectopat Katılım 15 Mart 2018 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #6 KoZmoss dedi: Ekran kartım Gtx660 ve PUBG de 50 fps lerde ani fps düşüşleri yaşıyorum ama dediğiniz doğru uygun fiyatlı ps4 bulursam ona yöneleceğim Genişletmek için tıkla... PLAYSTATION 4 Satın almayı düşünüyorsanız multi-player oyunlar için, aylık 30-40 TL arası bir ücret ödeyerek PLAYSTATION PLUS sahibi olmalısınız. dolar'ın yakın zaman'da düşmesi bekleniyor, esenliklerle..
KoZmoss dedi: Ekran kartım Gtx660 ve PUBG de 50 fps lerde ani fps düşüşleri yaşıyorum ama dediğiniz doğru uygun fiyatlı ps4 bulursam ona yöneleceğim Genişletmek için tıkla... PLAYSTATION 4 Satın almayı düşünüyorsanız multi-player oyunlar için, aylık 30-40 TL arası bir ücret ödeyerek PLAYSTATION PLUS sahibi olmalısınız. dolar'ın yakın zaman'da düşmesi bekleniyor, esenliklerle..