600 TL beyaz klavye mouse seti önerisi

Bütçe
600
Daha fazla  
Biliyorum bu bütçeyle aman aman kaliteli bir şey bulamam ama 550 600 TL civarına beyaz ve RGB güzel bir klavye mouse seti önerir misiniz? Mekanik bulabilir miyim bu fiyata bilmiyorum ama olursa süper olur ya da klavye ayrı mouse ayrı da olur.

Fare olarak bu bütçede Delux M700 A825 çıkıyor ama önermiyorum o fareyi. Bu yüzden ikinci ele açık mısın, soruyorum.

Klavye olarak Magic Refiner klavyeleri öneririm.

Biliyorum bu bütçeyle aman aman kaliteli bir şey bulamam ama 550 600 TL civarına beyaz ve RGB güzel bir klavye mouse seti önerir misiniz? Mekanik bulabilir miyim bu fiyata bilmiyorum ama olursa süper olur ya da klavye ayrı mouse ayrı da olur.
Bu fiyata imkansız gibi bir şey.

Bu ikiliyi kullanıyorum şu anlık mousede uzun kullanımda terleme dışında bir sorunla karşılaşmadım.

Bu ikiliyi kullanıyorum şu anlık mousede uzun kullanımda terleme dışında bir sorunla karşılaşmadım.
Beyaz çıkarsa zaten sadece o Redragon fare çıkıyor ama sensörü kötü. Sıfır zorunluysa alınabilir....

Klavyeler ise iyi.

Bu ikiliyi kullanıyorum şu anlık farede uzun kullanımda terleme dışında bir sorunla karşılaşmadım.

Beyaz çıkarsa zaten sadece o Redragon fare çıkıyor ama sensörü kötü. Sıfır zorunluysa alınabilir...

Klavyeler ise iyi.

Skylion H300 punk beyaz alınır mı? Hocam dediğim gibi kalitesi önemli değil zaten maksimum 5 6 ay kullanacağım şu anda bütçe yok ama güzel gözükcek bir şeyler arıom mouse de ayarlarım her türlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı