600 TL Bluetooth kulak üstü kulaklık tavsiyesi

BuickGNX

Centipat
Katılım
21 Ocak 2022
Mesajlar
41
Merhaba.
600 TL fiyatlarında;
  • Anker Q10 malzeme kalitesinde fakat o kadar büyük değil,

  • TaoTronics SoundSurge 85 hafifliğinde ve ses kalitesinde,

  • Dip ses sorunu olmayan, anc özellikli, kulağı içine alan kulaklık arıyorum.

Daha uyguna almak için 2 ay kadar bekleyebilirim veya yurt dışından da alabilirim. Ayrıca incelemesine güvendiğiniz site ve YouTube kanallarını da söylerseniz iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka senin aradığın özelliklerin bir arada olduğu kulaklıklar minimum 1.9K TL'den başlıyor ve sana şöyle söyleyeyim diyelim 1900 TL'lik kulaklığı aldın 1 2 yıl geçti 600 TL'lik kulaklık kalitesini vermeye başlar çünkü Bluetooth'lu kulaklıkların ses kartları pilli olduğu için o pilin de ömrü olduğu için ömrünün de kısa olmasından dolayı ses kalitesi gene değişecek sana bu yüzden kulak içi kulaklık öneriyorum ama böyle AirPods gibi görünüyor ama gerçekten kalitesini de denemek gerek benim şu anlık bütçem uygun değil ve o yorumları okudum bu linke tıklayarak ürün bilgisi bu linke tıklayarak ise inceleme videosunu izleyebilirsin.
 
@Mansion
Hocam Anker'i iOS cihazlarda deneyimlediğin oldu mu? Malum aac kodek kullanıyor.

1 yıl önce internetten 250 TL'ye aldığmız Anker ve Soundcore işbirliğinde olan Q10 sıkıntısız bir şekilde ablamın iPhone 11'inde çalışıyor yani pek emin değilim bizim ailede bir tek ablam iPhone kullanıyor ve hiç sormadım ses değişiyor mu diye sormaya da gerek duymuyorum. Ama sen yine de iPhone olan biri aracılığıyla test için bir baktırt ona göre alırsın.
 
@Miraç Birben Hocam okuduğum bir makale de Bluetooth kodeklerinin etkisinin yadsınamaz olduğu yazıyordu ama gecikme için mi yoksa ses kalitesi için mi daha önemli bilmiyorum.

 

Geri
Yukarı