600 TL bütçe ile fare+kulaklık+pad önerisi

turaner2422

Hectopat
Katılım
3 Kasım 2019
Mesajlar
347
Makaleler
2
Çözümler
1
Fiyatlar sürekli değiştiği için yeni güncel bir konu açmak istedim. 600 TL bütçem var ve aşamam. FPS oyunları oynuyorum. Bana önereceğiniz f/p ürünleri nelerdir?

- 7.1 Destekli Headset Oyuncu Kulaklığı
- Oyuncu Faresi
- Fare Altlığı

3 ürünün toplamı bütçemi aşmaması gerekiyor.

Ha şunları da ekleyeyim. Elim 20 cm. Tutuş tarzı: sevdiği elinden kaçacakmışcasına sahiplenen tutuş. Kafa yapım ve kulaklarım da biraz büyük.
 
Fiyatlar sürekli değiştiği için yeni güncel bir konu açmak istedim. 600 TL bütçem var ve aşamam. FPS oyunları oynuyorum. Bana önereceğiniz F/P ürünleri nelerdir?

- 7.1 destekli headset oyuncu kulaklığı.
- Oyuncu faresi.
- Fare altlığı.

3 ürünün toplamı bütçemi aşmaması gerekiyor.

Kendi kullandığım 2 ürünü önereceğim hocam




Hocam bu arada kulaklık çok pahalılaşmış bir gün 192 TL'ye kadar düşmüştü ben 306 ya almıştım beklersen iyi edersin bassı çok iyi oyunlarda da bayağı iyi ses kasılıyor mouse da çok iyi.
 
Mouse'u ben de G102 düşünüyorum. Kulaklığı ilk defa gördüm bakacağım sağol. Mouse Pad için sorayım ucuz veya pahalı olmasının bir artısı var mı sence? Steelseries'in QcK modeli pad'leri var fiyatına göre önerir misin?
 



Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Mouse'u ben de G102 düşünüyorum. Kulaklığı ilk defa gördüm bakacağım sağ ol. Mouse pad için sorayım ucuz veya pahalı olmasının bir artısı var mı sence? SteelSeries'in QCK modeli Pad'leri var fiyatına göre önerir misin?

Hocam tabii ki de fark ediyor kulaklık olarak bunun dışında Rampage Drop Plus ve havit H2002D modelide var ben kendim kullandığım için öneriyordum diğer kulaklıkları ise forumdaki birçoğu kullanıcı öneriyor diye söylemiştim.
 
 

Ben o sorunu yaşamadım hocam.
 
Kulaklık.


Mouse.
Küçük el için.

Büyük el için.




Mouse pad.

 
Dostum uzun uzun okudum, profesyonel bir oyuncu değilim öyle ciddi rank kasmıyorum elom goldda dolaşıyor, bu olay yine de beni çok etkiler mi? Mouse'un tipi çok hoşuma gitti uzun zamandır almak istiyordum ama şuan bu sensör olayı canımı sıktı.
 
Dostum uzun uzun okudum, profesyonel bir oyuncu değilim öyle ciddi rank kasmıyorum elom Gold'da dolaşıyor, bu olay yine de beni çok etkiler mi? Mouse'un tipi çok hoşuma gitti uzun zamandır almak istiyordum ama şu an bu sensör olayı canımı sıktı.

Hocam bende bu sorun olmadı benim aldığım linki atacaktım hocam fakat satıcı kaldırmış linki ama Adeks Store'nin linkini atıyorum logitech G102 Lightsync Beyaz Optik Oyuncu Mouse 910-005824 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bu mousepadsiz logitech G102 Beyaz Lightsync Gaming Mouse + Oem Gaming Mouse Pad 40x30cm Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu da mouse padli hocam fakat bu firmayı bilmiyorum tercih sizin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı