600 TL Cep telefonu önerisi

BakiTelli

Hectopat
Selamlar 2.el piyasasından aloluk ara sırada Instagram'lık bir cihaz alacağım.

Aklımda birkaç cihaz var aslında sizin öneriniz vs var mı?

iPhone 5S 400-500TL (hastasıyım ama eskidiler)

J7 2015 600 700TL.

GM 5 400-450TL.

Max 600 bütcem önerilere açığım.

iPhone 7 altındaki bir cihazı almanızı tavsiye etmem.

Bütce buna el veriyor 5S de gözüm kaldı ne yalan söyliyeyim eski cihaz fakat şu anki cihazlarla kapışabilecek durumda. Instagram WhatsApp girerim ortalama olarak.

GM 5'i direkt sil listeden kronik sorunlu o cihaz. Uygun fiyatlı bulursan iPhone 6 alabilirsin.

Bir ara almıştım iade ettim bir tek bende sıkıntı var sanıyordum teşekkürler öneriniz var mı acaba?

Dediğim gibi IOS alacaksan uygun fiyatlı iPhone 6 kovalayabilirsin, şuan da piyasa pek iyi değil bulamazsan temiz bir iPhone 5S'de işini görür diye düşünüyorum fakat bu telefonlar günümüzde yetersiz modeller ve iPhone 5S ekranının da küçük olduğunu unutma. Yine de Instagram ve WhatsApp için yeterlidir diye düşünüyorum.

Android'ler bana pek dayanmıyor. Birçok kez değiştim iPhone daha mantıklı mı sence bu bütce ile 5S mi almalıyım yoksa Android cihaz mı bir telefonu en fazla 6 ay kullandım Apple tecrübelemek istiyorum da, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
O fiyat bandında pekte düzgün bir telefon bulunmuyor zaten bu yüzden tek seçeneğin iPhone gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…