BakiTelli Hectopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 115 22 Haziran 2020 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Android seviyorsanız ve küçük ekran kullanamaz iseniz j7. iOS seviyorsanız ve küçük ekran kullanmak sıkıntı değilse 5s. Çok çok daha iyi bir cihaz 5s. GM5 almayın. Genişletmek için tıkla... 5S e karar verdim 1 kaç güne bakalım. Samotne Ciasteczka dedi: Android seviyorsanız ve küçük ekran kullanamaz iseniz J7. iOS seviyorsanız ve küçük ekran kullanmak sıkıntı değilse 5s. Çok çok daha iyi bir cihaz 5s. GM5 almayın. Genişletmek için tıkla... Elime oturur aslında adroid kullanıyorum şu an 4, 5 Inc rahatlıkla yetiyor oda 4 olmalı tablet gibi telefona ne gerek var Son düzenleme: 22 Haziran 2020
Samotne Ciasteczka dedi: Android seviyorsanız ve küçük ekran kullanamaz iseniz j7. iOS seviyorsanız ve küçük ekran kullanmak sıkıntı değilse 5s. Çok çok daha iyi bir cihaz 5s. GM5 almayın. Genişletmek için tıkla... 5S e karar verdim 1 kaç güne bakalım. Samotne Ciasteczka dedi: Android seviyorsanız ve küçük ekran kullanamaz iseniz J7. iOS seviyorsanız ve küçük ekran kullanmak sıkıntı değilse 5s. Çok çok daha iyi bir cihaz 5s. GM5 almayın. Genişletmek için tıkla... Elime oturur aslında adroid kullanıyorum şu an 4, 5 Inc rahatlıkla yetiyor oda 4 olmalı tablet gibi telefona ne gerek var