600 TL ile parça değişimi

En düşük fakat güncel sistem olarak APU önerebilirim. AMD Athlon 3000G 3.50GHz 2 Çekirdek 5MB AM4 14nm İşlemci(Tray)
İşlemci, anakart ve RAM.

Son düzenleme:
Ne kusuru ne darlaması efenim işimizi yapıyoruz Aklınızda soru işareti kalmasın. Yalnız RAM konusunda ileride ek 8 GB takarsınız diye düşünüp tek bir 8 GB RAM önerdim. Bu haliyle çift kanal olmadığından normalde verebileceği FPS'in %30 civarında az alırsınız.

Anlıyorum minimum 1200 TL'yi geçiyor sistem. Peki PSU, Ve HDD uyumsuzluk yapar mı sisteme? Kusura bakmayın biraz bilgisizim bu konularda size göre saçma sorular soruyor olabilirim mazur görün

Estağfurullah hocam, en bilgili arkadaşlarımız da bilmediği konularda çekinmeden soruyorlar. Burası zaten sorulara yanıt bulan bir forum. Soru olmazsa forum olmaz PSU'nun yan tarafındaki değerlerin fotoğrafını buraya atın. HDD ise eğer size önerdiğim üçlü alınırsa format atılmalı.

Öncelikle yardımlarınız ve güzel tavrınız sebebiyle size teşekkür ederim Buyurun, umarım okunabiliyordur.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2020-12-25 at 23.35.35.jpeg
    103,4 KB · Görüntüleme: 35
PSU önerdiğim üçlüyü kaldırır ama tavsiyem yeni PSU almanız yönünde yeni sistemi yeni ve kaliteli PSU'ya emanet etmeniz gerekir diye düşünüyorum Tabii ek masraf demek ama siz bilirsiniz.

PSU önerdiğim üçlüyü kaldırır ama tavsiyem yeni PSU almanız yönünde yeni sistemi yeni ve kaliteli PSU'ya emanet etmeniz gerekir diye düşünüyorum Tabii ek masraf demek ama siz bilirsiniz.
Bir süre böyle idare edilir değil mi? Bir sorum daha olacaktı. VGA kablosunu ekran kartı olmadığından ana karttaki mavi yere bağlayacağız değil mi?

PSU idare eder merak etmeyin ama en kısa zamanda onu da güncellemenizi öneririm. VGA kablosunu dediğiniz gibi anakartın tek görüntü girişi olan VGA girişine takacaksınız Siz bu işleri biliyorsunuz, bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…