600 TL kadar kulaklık önerisi

Bütçe
600 TL

dwialia

Hectopat
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
121
Çözümler
1
Gaming kulaklık almayı düşünüyorum ama bu fiyat sınırına göre çok güzel şeyler bulabildiğimi düşünmüyorum. Ergonomik, mikrofon ve ses kalitesi yeterince iyi bir kulaklık önerebilir misiniz? Önümüzdeki günlerde belki indirimler olursa kovalarım. Logitech G335 gördüm fakat emin olamadım. Tek bir ricam var; Gamepower, Snopy vs. markaları önermezseniz çok sevinirim.
 
Hocam bence mikrofonla kulaklığı ayrı alın çok daha üstün bir kalite alırsınız. Ben size bütçenize göre önerecektim fakat eyvah fiyatlara ne olmuş böyle bu zamlar ne. 300 lira diye önereceğim kulaklık 600 olmuş. Ayrıca gördüğünüz Logitech G335 kulaklık 700 lira bütçenizi aşıyor nasıl alacaksınız?
 
Sormayın ya, ben de birkaç ay önce pahalı diye bakıp almamıştım. Bugün teknoloji sitelerine bir göz atayım dedim her şeyin fiyatı uçmuş, gerçekten inanamadım yani. En dandik ürünler bile ne fiyatlara ulaşmış. Her geçen gün bir önceki bakışımda neden almadım diye pişmanlık duyuyorum. Bu arada Logitech konusunda haklısınız, fakat fiyatı yanlış görmüşüm. 680 TL'ymiş ITOPYA'da. Ben 580 olarak gördüğümü hatırlıyordum. Onu da alamıyormuşum, halbuki en ümit vadeden de oydu aralarında. Mikrofon konusunda da şöyle söyliyeyim, ayrıca mikrofon bulunması beni çok rahatsız ediyor o yüzden ikisinin bir bulunduğu bir şeyi tercih etmek isterim.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı