600 TL klavye önerisi

Bütçe
610TL

O kadar şey yazmışsınız ki hepsini karşılayacak klavyeyi aramaya üşendim. Bunu alabilirsiniz.

Rampage, Gamepower gibi ürünlerden uzak durun. Elinizde kalacak ürünler.
Hocam Red swtich istemediğimi belirtim zaten Red kullanıyorum şu an gercek mekanik hem gecikmesi cok hem de sert hem de menmun değilim ne kadar da kalitelide olsa Black tercihim olacak.
Red Switch'in gecikmesi daha az, daha hafif. Klavye hakkında bilginiz olduğundan emin misiniz ?

O kadar şey yazmışsınız ki hepsini karşılayacak klavyeyi aramaya üşendim. Bunu alabilirsiniz.

Rampage, Gamepower gibi ürünlerden uzak durun. Elinizde kalacak ürünler.

Red Switch'in gecikmesi daha az, daha hafif. Klavye hakkında bilginiz olduğundan emin misiniz?

Buyur :) bunu kullanıyoruım ama Red olanını aynı özellik sadece Switch farkı var menmun değilim hem de sert hem de gecikmesi cooook benim attığım Rampage 0.1ms mi ne phc hocası cekti videosunu Black hatta Vatan bilgisayarda denedim ürünü cok hızlı tepkime süreis var ve cok iyi seside var hızlı basıp cekebiliyorum kanıtladım :) 600TL sorduğum Rampage klavye optik Black Switch yani ne optik ne Black ne Blue karışımlı bir şey ve cok güzel sesi var Blue'den bile az sesi Black sert bile olsa bu klavye aşırı hızlı.

Buyur :) bunu kullanıyoruım ama Red olanını aynı özellik sadece Switch farkı var menmun değilim hem de sert hem de gecikmesi cooook benim attığım Rampage 0.1ms mi ne phc hocası cekti videosunu Black hatta Vatan bilgisayarda denedim ürünü cok hızlı tepkime süreis var ve cok iyi seside var hızlı basıp cekebiliyorum kanıtladım :) 600TL sorduğum Rampage klavye optik Black Switch yani ne optik ne Black ne Blue karışımlı bir şey ve cok güzel sesi var Blue'den bile az sesi Black sert bile olsa bu klavye aşırı hızlı.
Kullanılan switchin markasına göre değişir. Red Switch en hızlısıdır, gecikmesi en az olandır. Bunu sadece Google'a yazarak bile bulabilirsiniz. Rampage ve onun türevleri ürünler çöp ürünlerdir, illa ki almak istiyorsanız alın.

Aldıktan sonra bozulduğu vakit gelip buraya konu açmayın.

Blue yada black switch olacak diyorsun. Biri clicky biri linear birbiriyle tam ters ozelliklte.

Farketmiyor switch turu yazsaydin.
Hocam Red swtich istemediğimi belirtim zaten Red kullanıyorum şu an gercek mekanik hem gecikmesi cok hem de sert hem de menmun değilim ne kadar da kalitelide olsa Black tercihim olacak.

Red switch ile black switchi ayirt edemezsin gozun kapali test etsen.
Neyse git al rampgae copunu sen de kurtul technopat da kurtulsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı