600 TL masaüstü - tavan vantilatör tavsiyesi

Acemi Kaşif

Kilopat
Malum havalar bayağı bir sıcaklaşıyor ve odada bilgisayar başında zaman geçirmekte zorlu bir hal alabiliyor.

Bu nedenle masama koyabileceğim çok büyük ya da çok küçük olmayan orta boyutta bir vantilatör önerisi aramaktayım, olabildiğince sessiz çalışması da iyidir, maksimum bütçem 600'TL fakat yine de olabildiğince uygun fiyatlı olup performansı da olabildiğince iyi olan bir ürün aramaktayım, yani mümkün ise 600'TL'lik ürünlere başka bir seçenek yok ise & son seçenek ise bakmak istemekteyim.

Bir de bu masaüstü kullanacağım vantilatör'ü doğru & sağlıklı bir şekilde nasıl kullanmam gerektiğini de söyleyebilir misiniz? Vantilatörlerin de yanlış kullanımı sağlıksız olabiliyormuş ve bunun doğru kullanımını bilenler bunu benimle paylaşır ise sevinirim.

Bu vantilatör'ü nasıl kullanmalıyım?

Mesela tüm gün açık tutmamda sağlıksal vs bir sakınca var mıdır?

Sürekli yüzüme & vücuduma hava üflemesinde bir sakınca var mıdır?

Ayrıyeten dışarıya çok su göndermeyen bir vantilatör aramaktayım, malum bilgisayar başında iken prizlerin vs olduğu bir yerde sağa sola çok su saçılmasını istemem 😅.

Ek olarak şimdi aklıma gelmiş iken tavana takılan vantilatör önerisi de yapabilirsiniz, ki yine bu tavana takılan vantilatör'ün de nasıl kullanıldığını & nasıl sağlıklı bir şekilde kullanılacağını vs söylerseniz sevinirim, fiyat konusu da yukarıdaki ile aynı.

Sizce bu masa üstü vantilatör iyi midir? https://www.hepsiburada.com/simtech-km-1723-masaustu-vantilator-p-HBV00000II15B

Birde böyle bir tavan vantilatörü gördüm, sizce iyi midir? https://www.hepsiburada.com/vanti-kcf272-80w-3-kanatli-sac-tavan-vantilatoru-p-HBV00000BSBCU

Ek olarak tavan vantilatörü alacak olsaydım kurulumunu kime yaptırabilirim?

Dipnot: Masa üstü vantilatör için yanımda USB girişi bulunmamakta, vantilatörü koymak istediğim tarafta sadece priz girişi olmakta.

Son düzenleme:
Ben 200'e geçen yıllarda küçük bir şey alıp memnun kalmıştım, tavan vantilatörü ile falan uğraşmamıştım. Dilerseniz küçük kullanışlı usb girişli vantilatörlere bakabilirsiniz.

Ben 200'e geçen yıllarda küçük bir şey alıp memnun kalmıştım, tavan vantilatörü ile falan uğraşmamıştım. Dilerseniz küçük kullanışlı USB girişli vantilatörlere bakabilirsiniz.

Ah şey, yanımda USB girişi değil de priz girişi bulunmaktaydı sadece, bu nedenle USB girişi olanı kullanamamaktayım maalesef.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı