Denis25
Centipat
Arkadaşlar elimde Xigmatek markalı 500 W X-Calibre bir PSU mevcut. Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı ama hakkında pek iyi şeyler duymuyorum. İlgili sitelere baktığımda çoğu iyi modellerde stok tükenmiş durumda ve haliyle mevcut bir PSU seçmekte zorlanıyorum. Ses konusunda çok hassasımdır, tüm fanlarım min. hızda döner onun için traktör gibi çalışan bir PSU alırsam camdan aşağı atarım
. Bana 600W üstü 80+ verimlilik sertifikası olan bir PSU önerir misiniz lütfen? Bir kaç model buldum ama ses konusunda hiçbir bilgi bulamadım. Teşekkürler.
@Recep Baltaş
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
@Recep Baltaş
Zalman ZM600-TXII 600W 120 mm Fanlı +80 Plus Güç Kaynağı Fiyatı
Zalman ZM600-TXII 600W 120 mm Fanlı +80 Plus Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı Fiyatı
SilverStone 600W 80+ Strider Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Thermaltake Smart 600W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU Fiyatı
Thermaltake Smart 600W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Thermaltake Smart 600W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU Fiyatı
Thermaltake Smart 600W 80+ 12cm RGB Led Fanlı PSU en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply Fiyatı
Cougar Stx-700 700W 80+ Bronze Power Supply en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Son düzenleme: