600 TL PSU'lu kasa tavsiyesi

Klknmami

Decapat
Katılım
28 Eylül 2021
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
PSU'lu kasa lazım. Çok da bir bilgim yok yeni bir PC topluyorum ve kasa almam gerekiyor. 500 600 TL civari PSU'lu kasa onerirseniz sevinirim.
 
Bütün olarak PC mi yoksa kasa PSU mu?
Dostum konu yeni olduğundan ve sorumla alakalı olduğundan sana bir şey soracağım. Sıradan bir oyuncu kasasına sahibim ve bir kaç gün sonra PSU alacağım. Teknik anlamda güzel ve kaliteli bir mal. Boyutuna falan dikkat etmem gerekir mi? Yani kasaya sığmama veya uygun olmaması vs. gibi bir durumla karşılaşmam herhalde değil mi? PSU hakkında aklımda kalan tek soru bu. Bilgin varsa yardımcı olabilir misin?
 
Kaliteli ama F/P istiyorsan bunlar iyidir.
Psu
Kasa
Dostum konu yeni olduğundan ve sorumla alakalı olduğundan sana bir şey soracağım. Sıradan bir oyuncu kasasına sahibim ve birkaç gün sonra PSU alacağım. Teknik anlamda güzel ve kaliteli bir mal. Boyutuna falan dikkat etmem gerekir mi? Yani kasaya sığmama veya uygun olmaması vs. gibi bir durumla karşılaşmam herhalde değil mi? PSU hakkında aklımda kalan tek soru bu. Bilgin varsa yardımcı olabilir misin?

Genellikle her PSU her kasaya olur ama kasan küçük ise sıkıntı çıkabilir. Standart boylardaysa büyük olasılıkla uyacaktır.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı