600 TL R5 2600 ve 1660S PSU önerisi

Bütçe
550

Buna ne dersiniz efendim.

Bu kasa güzel ancak mATX destekliyor sadece, kompakt ve küçük bir kasa. Aldığınız anakarta uygun ancak ileride daha büyük bir anakarta geçerseniz (ATX) sığmama durumu yaşanabilir.

Ayrıca bu kasanın içindeki güç kaynağı Cooler Master Elite serisinden, çok bulaşmamak gerekli bu seriye.

Sistemi almadıysanız değişiklikler yapılabilir, daha iyi bir sistem toplanabilir.

Bu kasa güzel ancak mATX destekliyor sadece, kompakt ve küçük bir kasa. Aldığınız anakarta uygun ancak ileride daha büyük bir anakarta geçerseniz (atX) sığmama durumu yaşanabilir.

Ayrıca bu kasanın içindeki güç kaynağı Cooler Master Elite serisinden, çok bulaşmamak gerekli bu seriye.

Sistemi almadıysanız değişiklikler yapılabilir, daha iyi bir sistem toplanabilir.

Kasa hariç her şey elimde bullunmakta kasa ve PSU arıyorum maksimum 900 TL bulunmakta.

Sinerji'den o şekilde atınca baştan toplayacaksınız sanmıştım, tamamdır o zaman.

Kasa + PSU birlikte şuna bakabilirsiniz,

Ayrı ayrı olarak da şunlar var, bu şekilde daha mantıklı olur bunu öneririm.
429 TL
471 TL

FORGE 100M kasada indirim var. Amazon.com.tr ve Hepsiburada'da 471 TL, güzel kasadır fiyatı da uygun.

Sinerji'den o şekilde atınca baştan toplayacaksınız sanmıştım, tamamdır o zaman.

Kasa + PSU birlikte şuna bakabilirsiniz,

Ayrı ayrı olarak da şunlar var, bu şekilde daha mantıklı olur bunu öneririm.
429 TL.
471 TL.

Forge 100M kasada indirim var. Amazon.com.tr ve Hepsiburada'da 471 TL, güzel kasadır fiyatı da uygun.

Buna ne dersiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı