600 TL Sıvı Soğutma Önerisi

Baray

Hectopat
600 TL bütçem var. Sıvı soğutma almak istiyorum. Aklımda Cooler Master ML240L var. Nasıldır? Tavsiye eder misiniz?
Bir yerde fanlarından ses geldiğini (titreşim yaptığını) okudum, doğru mu? Biraz ses takıntım var, sessiz bir şeyler almak istiyorum. Ve sizce ML240L modeli 600 TL'ye değer mi?
Bir de ML240R modeli var, aralarındaki ücret farkını hakedecek bir farkı var mı?

Son düzenleme:
O bütçede hava soğutma almanız çok daha iyi olacaktır emin olun çok daha iyi verim alırsınız.
Soğutucu olarakta bunu öneririm pek çok sıvı soğutmanın önüne geçebilen bir soğutucudur.

İlgili test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Xigmatek aurora 240 mm sıvı soğutmayı tavsiye ederim. Gece indirimi ile 619 TL şuan vatanın sitesinden alabilirsin kendim bugün alıp kasama taktırdım.

Sabit renk değil istediğin gibi ayarlaya biliyorsun güzel görsel bir renk sunumu var ses konusunda kumandası var oradan istediğin gibi ayarlaya biliyorsun aynı şekilde renklerinide rahatsız edicek kadar öyle ses çıkışı yok titreşim gibi bir durum ile karşılaşmadım yok şuanlık.

O bütçede hava soğutma almanız çok daha iyi olacaktır emin olun çok daha iyi verim alırsınız.
Soğutucu olarakta bunu öneririm pek çok sıvı soğutmanın önüne geçebilen bir soğutucudur.

İlgili test videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki sistem değiştireceğim zaman sıvı soğutmaya ihtiyacım olursa ML240L modelini önerir misiniz?
Ve ses konusunda bi bilginiz var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı