600 TL'ye Ekran Kartı Önerisi

ramoolife

Kilopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
195
Makaleler
5
Yer
Kocaeli,Gölcük
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkaşalar merhaba sizden bir öneri isteyeceğim bilgisayar toplayacağım ama ekran kartında kararsız kaldım amacım GTA V'i güzel grafik ayarlarında oynamak hangi ekran kartını önerirsiniz ? AMD - Nvidia farketmez yaklaşık 600 lirayı fazla geçmezse sevinirim :)
 
Adsız.png
Arkadaşlar gecikme için üzgünüm acil bi işim çıkmıştı o yüzden cevaplayamadım ve sanırım moderatörler bunu öylesine yazdığımı zannederek hesabımda cevap verme ve konu açma yetkimi aldılar bende yeni hesap açıp cevap vermek istedim toplayacağım sistemin bileşenleri şu şekilde olmasını planlıyorum ilerki zamanlarda üstüne ekleme yapmayı planlıyorum şuan sadece Ekran Kartı konusunda kararsız kaldım.
 
bende aslında MSI almayı düşünüyordum inceleme videolarını izlemiştim soğutma konusunda gerçekten çok başarılı buldum ve sanırsam MSI bu fanlara özel patent almış
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı