600 TL'ye ekran kartı tavsiyesi

R9 270x kullanıyorum ve tavsiye ediyorum. Gerçekten F/P ürünü diyebilirim. Bu yaz ayında bende R9 270x ve Power satın almıştım.

Hocam rehberdeki gibi GTX 750 Ti da düşünebilirsiniz.
Şuan eski bilgisayarımdaki ekran kartını kullanıyorum ve o da 128bit ve bit artmassa pek performans artmayacak gibime geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
• Hocam ekran kartında ''bit'' değeri önem taşımaz soldan 2. rakamına bakmalısınız. Soldan 2. rakamı GPU'yu ilk rakam ise mimariyi simgeler GB'ına görede alınmaz yalnız şu aralar biraz tartışılıcak bir konu ama kesinlikle ''bit'' değerlerine bakmayın.

Hocam ekran kartında ilk bakılacak şey GPU mimarisidir. Buna bakmazsanız doğru seçim yapamazsınız. Bit değeri önemsiz diyebilirim. Maxwell mimarisindeki renkleri sıkıştırma teknolojisi ile %30 daha fazla verim alıyorsunuz. Yani GTX 750 Ti veya R9 270x sizin için en iyi seçim.

Bir sorun yaratmaz, yaratmayacak da.
Teşekkürler büyük ihtimal bu olacak seçimim. Son birşey daha soracağım mazur gorun Bu ürünle aynı ozellere sahip olduğu belirtilen bilindik marka bir ekran kartı ile arasında performans farkı varmıdır ? Directx11 destekliyor mu ?

O kısımdan pek anlamadığım ve minik farklarla kötü seçim yapmamak adına bukadar soruyorum aslında ama SAPPHIRE Radeon R9 270X OC un mimarisi nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…