600 TL'ye Gaming klavye önerisi

600TL'ye tam boy membran gaming klavye bulmak da mı bu kadar zor artık? Forumda da biraz bakındım ama herkes mekanik klavye aradığı için pek öneriye rastlamadım.

600TL'ye tam boy membran Gaming klavye bulmak da mı bu kadar zor artık? Forumda da biraz bakındım ama herkes mekanik klavye aradığı için pek öneriye rastlamadım.

Hocam bütçe çok arada bir şey yani 1K olsa öneririm mekanik klavye. 400 450 TL bandında olsaydı mebrane klavye önerirdim.
Hocam sipariş bugüne kesin olması gerekiyorsa Bloody B135N Neon USB Gaming Q Klavye - incehesap.com
Fakat her cuma akşamı Gaming gecesi denen bir etkinlik oluyor. Geçen hafta bu klavye 600 çıkarlarına düşmüştü. Beklerseniz yarına kadar bunu da düşünebilirsiniz.

Fakat her cuma akşamı Gaming gecesi denen bir etkinlik oluyor. Geçen hafta bu klavye 600 çıkarlarına düşmüştü. Beklerseniz yarına kadar bunu da düşünebilirsiniz.
Gaming gecesine baktım ama uygun bir şey gelmedi maalesef. Sanırım bütçeyi düşürüp alttaki klavyeyi alacağım:

Gaming gecesine baktım ama uygun bir şey gelmedi maalesef. Sanırım bütçeyi düşürüp alttaki klavyeyi alacağım:

Siz bilirsiniz ama uzun süre götüreceğini düşünmuyorum 300 TL'lik bir klavyenin. Ama kısa vadeli iyi bir klavye diye düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı