Konu sahibi gerekli cevabı vermiş.
Mantikli değil dedim. 600 TL'ye alırsınız bir bakarsınız ghosting yapar. Gecikmesi yüksektir. Onun yerine 600 TL'ye mebrane klavye bakmak en mantıklısı.
Konu sahibi gerekli cevabı vermiş.
600TL'ye kaliteli bir membrane klavye varsa önerilerinizi bekliyorum hocam, yorumunuz için teşekkürler.Mantikli değil dedim. 600 TL'ye alırsınız bir bakarsınız ghosting yapar. Gecikmesi yüksektir. Onun yerine 600 TL'ye mebrane klavye bakmak en mantıklısı.
600TL'ye tam boy membran Gaming klavye bulmak da mı bu kadar zor artık? Forumda da biraz bakındım ama herkes mekanik klavye aradığı için pek öneriye rastlamadım.
Gaming gecesine baktım ama uygun bir şey gelmedi maalesef. Sanırım bütçeyi düşürüp alttaki klavyeyi alacağım:Fakat her cuma akşamı Gaming gecesi denen bir etkinlik oluyor. Geçen hafta bu klavye 600 çıkarlarına düşmüştü. Beklerseniz yarına kadar bunu da düşünebilirsiniz.
![]()
Redragon K512 Shiva RGB TR Q Membrane Mekanik Hisli Kablolu Gaming Klavye - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Gaming gecesine baktım ama uygun bir şey gelmedi maalesef. Sanırım bütçeyi düşürüp alttaki klavyeyi alacağım:
![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.