Kulak üstü oyuncu kulaklığı. Pc için.Kulaklık ne için kullanılacak? Kulak üstü mü? Kulak içi mi?
Kulak üstü oyuncu kulaklığı. Pc için.
Ses seviyesi yüksek mi? Bir de kablosu çift girişli mi?Kendim de kullanıyorum. Sorun varsa alabilirim.![]()
Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Havit Gamenote H2230D Mikrofonlu Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 414,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ses seviyesi bayağı yüksek. Kablosu tek girişli. Ekstra çoklayıcı alman lazım.Ses seviyesi yüksek mi? Bir de kablosu çift girişli mi?
Çöpün teki. Malzeme kalitesi kötü. Ses kalitesi kötü. Çin'de topluca üretilip marka basılan bir kulaklık.
Cidden kötü bir kulaklık mı, halbuki beğenmiştim. 2000 değerlendirmesi var ürünün, olumlu gibilerdi.Çöpün teki. Malzeme kalitesi kötü. Ses kalitesi kötü. Çin'de topluca üretilip marka basılan bir kulaklık.
Rampage alanlar genellikle şekil şukul diye alıyor. İki günde pert olur o kulaklık.Cidden kötü bir kulaklık mı, halbuki beğenmiştim. 2000 değerlendirmesi var ürünün, olumlu gibilerdi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.