Lowinya Picopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 18 6 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar 500-600 TL civarı bir bütçem var, mekanik klavye önerir misiniz? Aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum sadece F/P olması yeterli. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Aralık 2023
Arkadaşlar 500-600 TL civarı bir bütçem var, mekanik klavye önerir misiniz? Aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum sadece F/P olması yeterli.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.894 Makaleler 1 Çözümler 28 6 Aralık 2023 #2 Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch -type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Leaven K620 Rgb 61 TuÅ Kırmızı Switch -type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap Fiyatı, Yorumları - Trendyol Leaven K620 Rgb 61 Tuş Kırmızı Switch -type-c Kablolu Mekanik Klavye-hot Swap yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
İkizler46 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X Six-Core Processor 3.60 GHz RAM: 16,0 GB Sistem türü: 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Ekran Kartı: Nvidia GeForce Gtx 1660 ti Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2023 #3 Lowinya dedi: Arkadaşlar 500-600 TL civarı bir bütçem var, mekanik klavye önerir misiniz? Aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum sadece F/P olması yeterli. Genişletmek için tıkla... GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye| ITOPYA.COM GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G4 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com hiç düşünme direk al
Lowinya dedi: Arkadaşlar 500-600 TL civarı bir bütçem var, mekanik klavye önerir misiniz? Aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum sadece F/P olması yeterli. Genişletmek için tıkla... GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye| ITOPYA.COM GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G4 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com hiç düşünme direk al
Serquis Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 5.141 Çözümler 13 Yer USA Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12400F MSI BOMBER H610M G SKILL RIPJAWVS 16x2 3600MHZ Ram RX6600 Pulse MSI Mag A550BN DeepCool CC560 Kioxia Exercia 500GB M.2 2 Adet 320GB Dandirik Laptop HDD Dahua LM24 E231 Monitör Cinsiyet Erkek Meslek Freelance 6 Aralık 2023 #4 İkizler46 dedi: GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye| ITOPYA.COM GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G4 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com hiç düşünme direk al Genişletmek için tıkla... Mekanik hisli, arkadaş mekanik istemiş. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
İkizler46 dedi: GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye| ITOPYA.COM GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G4 ITOPYA.COM'da seni bekliyor. www.itopya.com hiç düşünme direk al Genişletmek için tıkla... Mekanik hisli, arkadaş mekanik istemiş. Sarftech T60 Red Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe