Altansahin
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, S23 Ultra cihaz aldım şarj cihazı olarak ne tavsiye edersiniz? 600TL üstüne çıkamam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence yan markalarla uğraşmamak adına bu da işinizi görebilir diye düşünüyorum ya da ille de kendi markası olsun diyorsanız buyurun hocam:Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) EU Buy - Xiaomi Türkiye
Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) EU Buy: 33 W yüksek güç çıkışı, Hızlı enerji üretimi, sorunsuz şarj etme özelliği, PD hızlı şarj imkanıwww.mi.com
![]()
Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) | Samsung Destek TR
Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W). Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRshop.samsung.com
Hocam konu sahibini etiketleyelim. @Altansahinhttps://www.a101.com.tr/elektronik/xiaomi-type-c-type-a-33w-sarj-adaptoru/ A101 de 330 TL A101'in sahte satacağını sanmam.
Samsung isterseniz;
25W Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W)
15W https://www.a101.com.tr/elektronik/samsung-ep-t1510-15w-sarj-3a-kablo-beyaz/
Samsung'un 25W adaptörünü başka sitelerde 200-300TL'ye satılıyor ama %90'ı sahte.
Bence yan markalarla uğraşmamak adına bu da işinizi görebilir diye düşünüyorum ya da ille de kendi markası olsun diyorsanız buyurun hocam:Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) EU Buy - Xiaomi Türkiye
Mi 33W Wall Charger (Type-A + Type-C) EU Buy: 33 W yüksek güç çıkışı, Hızlı enerji üretimi, sorunsuz şarj etme özelliği, PD hızlı şarj imkanıwww.mi.com
![]()
Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W) | Samsung Destek TR
Samsung EP-TA800N Type C Hızlı Şarj Adaptörü (25W). Çözümler ve İpuçları, İndirme Kılavuzu, Bize Ulaşın. Samsung Destek TRshop.samsung.com
Xiaomi pek içime sinmiyor normalde bunu almayıı düşünüyordum iyi mi sizce
![]()
Spigen 48W USB-C 2 Port Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PD 3.0 30W + QC 3.0 18W - Spigen
Spigen 48W USB-C 2 Port Güç Adaptörü - Hızlı Şarj Aleti iPhone & Android & iPad & MacBook Type-C PD 3.0 30W + QC 3.0 18W ücretsiz kargo, hızlı gönderi, kredi kartına taksit seçenekleri ile hemen satınalmak için tıkla, Spigen Türkiye Distribütörü güvencesi ile alışverişini tamamla!www.spigen.com.tr
Güzel marka ama 820TL gibi bir fiyata geliyor. Yurt dışından geleceği için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.