600 TL'ye Sistem yükseltme önerisi

Erkan03

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Fazla bütçesi olmayan bir akrabam bilgisayarını yükseltmek istiyor. Elindeki bileşenlerin isimlerini tam olarak bilmiyorum, ama bana birkaç parça önermenizi istiyorum. Bütçesi 500-600 TL

Sizden istediğim parçalar
  1. Ekran kartı (BT3 gibi oyunları medium high açsın yeter)
  2. İşlemci (İntel, amd fark etmez. Hızlı olsun uzun ömürlü olsun, Overclok yapılmacaktır.)
  3. Anakart (iki bileşene uygun bir anakart istiyorum. Giriş seviyesi olabilir sıkıntı değil.)
NOT: Bu önereceğiniz sistem akrabamı 2 sene idare etse yeter. Şuan DDR2 ram kullanıyor. Sanırım ramde almak zorundayız. Önerilerinizi bekliyorum. @Silinen üye @BilgisayarKurdu ve @Recep Baltaş yardımcı olursanız sevinirim. Sağlıcakla kalın.

Elindeki güç kaynağını bilmeden ekran kartı önerisi yapamayız.
Elindeki kasanın ATX anakartları barındırabilecek büyüklükte olup olmadığını bilmeden öneride bulunamayız.
Ayrıca taşıma su ile değirmen dönmez, lütfen konunun devamını kendisi yönetsin, gerekli bilgileri eklesin.

Sadece DDR3 platformundaki 1150 soket Intel tarafı bir anakart-işlemci-bellek üçlüsü için bile 600TL para harcama yapmanız gerekebilir.
Ayrıca önereceğimiz ekran kartının güç gereksinimleri belirli bir seviyeyi aşacağı için 150TL kadarlık bir harcamayı, ayriyeten güç kaynağına yapmanız gerekecek.

Bu yüzden detaylı bilgi istiyorum.

Elimizde 350w güç kaynağı var. Kasamız yeterince geniş. DDR2 devammı etmeliyiz yoksa DDR3'emi geçmeliyiz. Bütçemiz 600-700 lira.

Penntium G3220, MSI H81M-P33, Asus Strix GTX 750 Ti veya apu olarak ; MSI A88X-G41 Pc Mate, AMD A8-7600, R7 250 arasından seçim yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı