6000-6500 TL arası 55" 140 ekran televizyon önerisi

Picasso Mossana

Hectopat
Katılım
17 Mart 2021
Mesajlar
69
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Televizyon alacağız fakat ben ömrümce televizyonla alakası olmayan biri olduğum için çok bilgim yok.
6000-6500 TL arası televizyon önerisi diye fazlaca konu var forumda fakat ya benim almak istediğim ölçülerde öneri yok ya da konu eski olduğu için o tarihte önerilen televizyonlar 15 bin TL falan olmuş. O yüzden güncel konu açma gereği duydum.

Regal 55R754U 4K Ultra HD 55" 140 Ekran Uydu Alıcılı Smart LED Televizyon - PttAVM.com Regal 55R754u 55" 139 ekran televizyon şu an hem bütçeme uygun hem de ihtiyaçlarıma uygun gözüküyor. Fakat sormadan sipariş vermek istemedim. Yardımcı olabilecek, televizyondan anlayan biri var mı?
Kriterlerimiz çok basit, televizyonda indirilebilir oyun veya oyun konsoluyla oyun oynanmayacak, harici hoparlör kullanılmayacak, tarayıcıya girilebilecek, popüler platformlara girilebilecek, telefon ve bilgisayarı kablo kullanmadan televizyona aktarabileceğiz. Zaten çoğu akıllı televizyondaki temel özellikler aslında fakat Regal'in bu modelinde Dolby teknolojileri, ses kalitesi, bir tık ucuz olan Onvo, sunny, saba gibi markalardan çok daha iyi olduğunu ve aynı zamanda televizyonun daha hızlı çalıştığı, güç tüketiminin daha düşük olduğunu duydum. Regal'i tavsiye eder misiniz veya tavsiye edebileceğiniz bu bütçeye uygun başka marka model var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeniz 7.500 olsaydı daha iyi markaların var ama benim bulduğum.
Yok, mümkün değil. Bütçem 6500 bile değil zorlaya zorlaya 6500e çıkarmış durumdayım biraz daha iyi olsun diye. Ayrıca gönderdiğin linkteki TV 50 inç, ben 55 inç bakıyorum.
 
Onvo ürünlerinin uygun fiyatlı olmasının sebebinin çinden gelen ucuz parçalar olduğu söyleniyor. Dolby teknolojilerini kullanamadığı için renkler daha soluk ayrıca dahili hoparlöründen gelen sesinde boğuk olduğu söyleniyor. Alan kişiler kusurlu ürün gönderildiği ve servisle de sorun yaşadıklarını söylüyor. Regalin garantisini Vestel veriyor. ONVO alacaktım, bu sebeplerle vazgeçip regali buldum. Fakat regalin bu modeli Android işletim sistemli değil sanırım. Bu ne kadar önemli bilmiyorum ama, android işletim sistemli bi televizyon mu bakmalıyım acaba?
 

Geri
Yukarı