Bahsettiğiniz bütçe ve özellikler dahilinde 1600 ve 1070 ikilisi sıfır olarak ön plana çıkabiliyor(net 6500). Bu tarz bir sistemi 16 gb ram'den aşağı bir gb ile beslemek pek doğru olmayacaktır. ROG serisi 1070 serisinin en kaliteli versiyonlarındandır. Ti için 16gb ile düşünülüyor ise bütçeyi biraz daha zorlamak gerekiyor. Bütçe dahilinde ile 1070ti 8gb ile ortaya çıkacaktır fakat böylesine bir sistem için 8 gb ram ve 3200 frekansından düşük bir frekans tavsiye etmem. Yine ufak bütçe aşımları ile R5 2600 veya X alternatifi de göz önünde bulundurulabilir. Kasa toplama ve test işlemleri ücretsiz bir şekilde her şey dahil bu tarz bir sistem düşünebilirsiniz.
hocam rami bende sizin gibi 3000mhz yada 3200 düşünüyorum ama sitede gördüğüm kadarıyla 3200 mhz var tek ve ilk başta sistemi alırken 8 gb ram alıp sizin dediğiniz gibi işlemciyi 2700x ve ekran kartını ti yaptım cok bi fark etmedi fiyatta 100 tl arttı kasa beni biraz memnun etmedi onuda da iyi bir tane baktım fakat yine sitede bulamadım istediğim modeli acaba kasasız bana test edip sistemi gönderirler mi çalışıyor mu diye ?