Öncelikle merhaba 6000-7000 TL bütçem olacak yakında ve yeni sistem toplamak istiyorum şu an sistemim iyi değil siz bana 2. el ekran kartı işlemci anakart SSD önerir ve link atar mısınız satıcı kargolama ile gönderirse daha iyi olacak aklımda şu ekran kartı var fakat emin değilim.
Öncelikle merhaba 6000-7000 TL bütçem olacak yakında ve yeni sistem toplamak istiyorum şu an sistemim iyi değil siz bana 2. el ekran kartı işlemci anakart SSD önerir ve link atar mısınız satıcı kargolama ile gönderirse daha iyi olacak aklımda şu ekran kartı var fakat emin değilim.
RX 580 hayatta almayın hayatımın en büyük hatası bu ekran kartını almak oldu driver sorunu ayrı WattMan ayrı kesinlikle almayın 1060 alın kat kat daha iyi ve Armor serisinde cok ısınma sorunu var ve 2. el RX 580 yükek ihtimal mininglidir.
RX 580 hayatta almayın hayatımın en büyük hatası bu ekran kartını almak oldu driver sorunlu ayrı WattMan ayrı kesinlikle almayın 1060 alın kat kat daha iyi ve Armor serisi cok ısınma sorunu var ve 2. el RX 580 yükek ihtimal mininglidir.