6000-7000 TL arası sistem önerisi

Ele

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben yeni bir PC toplamak istiyorum. Bayağı bir araştırdım ama bir yerde bir şey okusam başka yerde farklı çıkıyor ondan dolayı size danışmak istedim. Beklentim çok yok oyun olarak sadece LoL bazen de Valorant oynuyordum. Onun dışında Netflix'te ya da YouTube'da takılıyorum cevaplarınızı bekliyorum.

Bütçeyi aşabilir misin biraz?
Eğer aşarsan 7500 küsur tutuyor fakat kasa dahil değil. Kasa olursa 8 bini geçiyor. Bence şu anki fiyatlarda 2.el temizinden almak daha mantıklı gibi dostum. Senin iyiliğin için diyorum. Fakat istersen yine de linkleri paylaşayım.

Son düzenleme:
6000TL'ye bu var artan paranızı monitöre ekleyin monitörde 0 olsun bu sistem sizi LoL Valorant gibi oyunlarda üzmez. Ekran kartı soracak olursanız APU önerdim yani işlemcinin içindeki dahili grafik birimi ortalama olarak RX550 gücünde oluyor.

Kanki APU sistemle oyun oynamak yormaz mı bu işlemciyi? Abimin vardı.

Bütçeyi aşabilir misin biraz?
Eğer aşarsan 7500 küsur tutuyor fakat kasa dahil değil. Kasa olursa 8 bini geçiyor. Bence şu anki fiyatlarda 2.el temizinden almak daha mantıklı gibi dostum. Senin iyiliğin için diyorum. Fakat istersen yine de linkleri paylaşayım.

Olur kanki. Bir at bakayim. Olmadı biraz daha diş sıkacağız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanki APU sistemle oyun oynamak yormaz mı bu işlemciyi? Abimin vardı.
Oynadığınız oyunlara yeter hocam sıkıntı çıkarmaz. Bütçeyi aşabilirsen i3 10105F ve RX6400 yapabiliriz.

7500TL tutuyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı