6000-7000 TL bandında 17.3' bilgisayar önerisi

Lenovo L340 Gaming(İ5).3-4 Gün önce abim için aldım ve memnunuz gerçekten.Özellikleri fiyatı gayet uygun.Freedos şeklinde 5950 TL'ye aldık.

Değerli Hocam
Ben de bu dediğiniz bilgisayarı düşünüyorum. Ama içimde bi kararsızlık var . Monster a karşı bir önyargı var . Monster alırsam beni 4-5 yıl götürebilir mi ? Ben öyle çok oyun oynamam . World of tanks ve CS go oynarım sadece . Niye 17.3 inc istiyorum çünkü film izlerken çok güzel olacağını düşünüyorum . Gtx1650 olsun istiyorum çünkü ilerde 4-5 yıl içinde beni üzmesin güzel güzel kullanayım .
Lenovo L340 Gaming(İ5).3-4 Gün önce abim için aldım ve memnunuz gerçekten.Özellikleri fiyatı gayet uygun.Freedos şeklinde 5950 TL'ye aldık.
Kardeş ekran kartı hangi model . Ve internetten aldıysanız linki atabilir misin rica etsem ?
Bu ürünü kullandınız mı ? Ürün beni uzun yıllar yüzüstü bırakmadan götürür mü ?

Son düzenleme:
Donanım olarak güçlü bir bilgisayar o konuda sıkıntı olmasın. Monster en son olan laptopları en sorunsuz diye biliyorum.

15 inch alırım kafam rahat olsun derseniz buna bakabilirsiniz LENOVO IDEAPAD L340 CORE İ7 9750H 2.6GHZ-8GB-256GB SSD-15.6"-GTX1650 4GB-W10 - Vatan Bilgisayar
Öneriniz çok güzel ama 17.3 inc bir bilgisayar istiyorum . Yani monster uzun yıllar götürse beni hiç tereddüt etmeden alırım. N11 de indirim kuponu da var 6700 yerine 6250 liraya alabilrim . 11 11 indirimlerinde .

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı