6000-7000 TL Bilgisayar toplama

Makaleler
3
Yaklaşık 1 ay sonra PC toplamayı düşünüyorum hazır sistem mi alsam toplamamı bilemedim toplama alırsam parça takımından korkuyorum sizce nasıl bir yol izleyeyim?
Bir de toplama alırsam 1 ay sonra nasıl indirimler olur mu? Bütçem 6000-7000 arası.

Son düzenleme:
Kesinlikle toplama al. Takmaktan korkuyorsan Mediamarkt, Vatan, Teknosa vb. gibi mağazalarda toplattırıp birleştirtebilirsin. İndirimler olmaz, üstüne daha da fiyat artar diye düşünüyorum.
Sadece istediğin sistemi burada sor, sana uygun bir sistem bulsunlar. Onlara seçtirtme.

Kara cuma indirimleriyle güzel bir PC toplayabilirsin. Tabii gerçekten indirim yaparlarsa. Parça takma konusunda da YouTube'da bir sürü video var izleyerek gayet kolay bir şekilde halledersin.

Kara cuma indirimleriyle güzel bir PC toplayabilirsin. Tabii gerçekten indirim yaparlarsa. Parça takma konusunda da YouTube'da bir sürü video var izleyerek gayet kolay bir şekilde halledersin.
Hiç bir indirim gerçek değil. Ayrıca hiç bir bilgisi yoksa kendisi yapmamalı. Ben de videolardan denemiştim. Az daha zarar veriyordum bileşenlere.
İlla internetten alacaksan güveneceğin tek indirim: Gaming Geceleri - incehesap.com olmalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı