Kasa:Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki şekilde:
AMD Ryzen 5 7500F.
Colorful Battle-AX B650M-Plus v14.
Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.
Samsung EVO 970 Plus 1 TB.
Bunların yanına Palit RTX 5070 Infinity veya Gainward RTX 5070 Python 3 alacağım. 750W PSU'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Kasamı koyduğum yer pek havadar bir yer değil o yüzden güzel hava akışı olan bir kasa da arıyorum aynı zamanda. 6-7 bin TL bandına ayrı ayrı kasa+PSU eğer güzel bir tavsiyeniz varsa PSU'lu kasa da olur fark etmez öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Lian Li ürünleri genelde güzel oluyor sanırım bildiğim kadarıyla bunu seçenekler arasına ekledim teşekkür ederimKasa olarak kendim de kullandığım bu kasayı tavsiye ederim. Hava akışı aşırı derecede güzel. Kendiliğinden gpu sarkma aparatı gibi dolu özellikleri var. Oldukça mesh, sade ve fresh.
Belirtmeyi unutmuşum kasayı koyduğum hazne akvaryum tipi kasa sığacak kadar büyük değil maalesef başka koyabileceğim bir yerde olmadığından dolayı normal tip kasa arıyorum. PSU önerinizi seçeneklerim arasına ekledim teşekkür ederim.Kasa:
Psu:
Bunlara bak derim. Psu gayet kaliteli bir model.
Lian Li ürünleri genelde güzel oluyor sanırım bildiğim kadarıyla bunu seçenekler arasına ekledim teşekkür ederim.
Belirtmeyi unutmuşum kasayı koyduğum hazne akvaryum tipi kasa sığacak kadar büyük değil maalesef başka koyabileceğim bir yerde olmadığından dolayı normal tip kasa arıyorum. PSU önerinizi seçeneklerim arasına ekledim teşekkür ederim.
Bu kasalara da göz atabilirsiniz yeni çıktılar ve indirimdeler şu anda.
Bu kasalara da göz atabilirsiniz yeni çıktılar ve indirimdeler şu anda.
Hocam zaten atmıştım D502a dışında. Videosunuda ekleyeyim.
Teşekkür ederim başka forumlarda da Aerocool D501'in önerildiğini gördüm bunu da seçeneklerim arasına ekledim kafamda 4-5 tane seçenek oluştuktan sonra onların arasından seçim yapmak istiyorum. Yukarıdaki Raijintek dışında başka önerebileceğiniz b tier ve üstü PSU var mıdır?
Raijinteki biliyorum güzel psu ama hem kasa hem psu 7000 i geçiyor açıkcası çok fazla bütçe artırmakta istemiyorum o yüzden düşündüm biraz yine de teşekkür ederimYukarıda attığım Raijintek A tier bir PSU. Testine buradanda bakabilirsin:
Başka istersende bu var:
Delta GPS-1000DB 1000W 80+ Platinum Tam Modüler Güç Kaynağı
1000W, 80+ Platinum verimlilik sertifikası, Tam modüler kablolarwww.qp.com.tr
Kabloları ve PSU'nun kendisi biraz kötü duruyor. Fanı standart PSU'lara göre daha çok ses çıkarıyor fakat içerisindeki bileşenler kaliteli.
Veya bunada bakabilirsin:
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
Raijinteki biliyorum güzel psu ama hem kasa hem psu 7000 i geçiyor açıkcası çok fazla bütçe artırmakta istemiyorum o yüzden düşündüm biraz yine de teşekkür ederim