6000-7000 TL kasa ve PSU önerisi

Bütçe
7000

Quelx

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki şekilde:

AMD Ryzen 5 7500F.
Colorful Battle-AX B650M-Plus v14.
Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.
Samsung EVO 970 Plus 1 TB.

Bunların yanına Palit RTX 5070 Infinity veya Gainward RTX 5070 Python 3 alacağım. 750W PSU'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Kasamı koyduğum yer pek havadar bir yer değil o yüzden güzel hava akışı olan bir kasa da arıyorum aynı zamanda. 6-7 bin TL bandına ayrı ayrı kasa+PSU eğer güzel bir tavsiyeniz varsa PSU'lu kasa da olur fark etmez öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba, sistem özelliklerim aşağıdaki şekilde:

AMD Ryzen 5 7500F.
Colorful Battle-AX B650M-Plus v14.
Patriot 32 GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000MHz CL30.
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB.
Samsung EVO 970 Plus 1 TB.

Bunların yanına Palit RTX 5070 Infinity veya Gainward RTX 5070 Python 3 alacağım. 750W PSU'nun yeterli olacağını düşünüyorum. Kasamı koyduğum yer pek havadar bir yer değil o yüzden güzel hava akışı olan bir kasa da arıyorum aynı zamanda. 6-7 bin TL bandına ayrı ayrı kasa+PSU eğer güzel bir tavsiyeniz varsa PSU'lu kasa da olur fark etmez öneride bulunabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Kasa:

Psu:

Bunlara bak derim. Psu gayet kaliteli bir model.

Lian Li ürünleri genelde güzel oluyor sanırım bildiğim kadarıyla bunu seçenekler arasına ekledim teşekkür ederim

Belirtmeyi unutmuşum kasayı koyduğum hazne akvaryum tipi kasa sığacak kadar büyük değil maalesef başka koyabileceğim bir yerde olmadığından dolayı normal tip kasa arıyorum. PSU önerinizi seçeneklerim arasına ekledim teşekkür ederim.

Lian Li ürünleri genelde güzel oluyor sanırım bildiğim kadarıyla bunu seçenekler arasına ekledim teşekkür ederim.

Belirtmeyi unutmuşum kasayı koyduğum hazne akvaryum tipi kasa sığacak kadar büyük değil maalesef başka koyabileceğim bir yerde olmadığından dolayı normal tip kasa arıyorum. PSU önerinizi seçeneklerim arasına ekledim teşekkür ederim.

Bu kasalara da göz atabilirsiniz yeni çıktılar ve indirimdeler şu anda.

Teşekkür ederim başka forumlarda da Aerocool D501'in önerildiğini gördüm bunu da seçeneklerim arasına ekledim kafamda 4-5 tane seçenek oluştuktan sonra onların arasından seçim yapmak istiyorum. Yukarıdaki Raijintek dışında başka önerebileceğiniz b tier ve üstü PSU var mıdır?

Hocam zaten atmıştım D502a dışında. Videosunuda ekleyeyim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teşekkür ederim başka forumlarda da Aerocool D501'in önerildiğini gördüm bunu da seçeneklerim arasına ekledim kafamda 4-5 tane seçenek oluştuktan sonra onların arasından seçim yapmak istiyorum. Yukarıdaki Raijintek dışında başka önerebileceğiniz b tier ve üstü PSU var mıdır?

Yukarıda attığım Raijintek A tier bir PSU. Testine buradanda bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Başka istersende bu var:

Kabloları ve PSU'nun kendisi biraz kötü duruyor. Fanı standart PSU'lara göre daha çok ses çıkarıyor fakat içerisindeki bileşenler kaliteli.

Veya bunada bakabilirsin:

Yukarıda attığım Raijintek A tier bir PSU. Testine buradanda bakabilirsin:

Başka istersende bu var:

Kabloları ve PSU'nun kendisi biraz kötü duruyor. Fanı standart PSU'lara göre daha çok ses çıkarıyor fakat içerisindeki bileşenler kaliteli.

Veya bunada bakabilirsin:

Raijinteki biliyorum güzel psu ama hem kasa hem psu 7000 i geçiyor açıkcası çok fazla bütçe artırmakta istemiyorum o yüzden düşündüm biraz yine de teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı