6000-7500 TL'ye DDR4 Tabanlı Sistem Toplama

HüseyinÖndes

Hectopat
Katılım
14 Nisan 2015
Mesajlar
13
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kendi PC'min donanımlarını yükseltmeyi düşünüyordum, fakat düşündüm yükseltsem yine ileride o parça bu parça değiştirmek zorundayım. Ben de düşündüm ki geleceğe yönelik bir oyun sistemi toplasam benim için daha iyi olacak. Bu yüzden DDR4 tabanlı sistem toplamaya karar verdim. Lakin daha uygun fiyata genelde DDR4 sistemler 10000 TL ve üzeri ve benim bu kadar bütçem yok. 6000-7500 TL arasında bütçem var. Monitör dahil değil önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Nasıl:

Screenshot_1.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
GTX 970 SLİ yaptım. Bu arada stoklarda MSİ GTX 970 yoktu bende Zotac koydum onu MSİ ile değiştirmeyi unutma. PSU yeter mi emin değilim yetmeyeceğini düşünüyorsan daha güçlü bir PSU koyabilirsin ama yeter diye düşünüyorum.
Ara Toplam6.315,82 TL
Toplam KDV1.136,85 TL
Sepet Toplam Fiyatı7.452,67 TL
[TBODY] [/TBODY]
 
M. ÖZKAN Bey, arkadaş DDR4 tabanlı bir sistem demiş. Siz DDR3 Anakart, DDR3 RAM ve 1150 Soketli işlemci koymuşsunuz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@HüseyinÖndes
•Gerçekten DDR4 sisteme ihtiyacınız varmı çünkü oyunlar için DDR3 yeterlidir. Hem daha üst seviye bir GPU için bütçe kalıyor.
Bu bütçeye isterseniz şöyle bir sistem toplayabilirsiniz;

•Kasa ve Soğutma Stok'ta olmadığı için sepete ekleyemedim. Cooler Master Cm693 + Seidon 120V Sıvı Soğutmali Midt Atx Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar tercih edebilirsiniz.
•GPU olarak TITAN X ekledim. Eğer AMD Fiji Mimarisiyle bir bomba patlatmazsa TITAN X uzun bir süre Dünya 'nın en hızlı GPU 'su olacak.
•SSD 250GB oyunlar ve dosyalar için yeterlidir.
•8GB RAM size 3-4 yıl boyunca yeterli olacaktır.

sdd.png
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı