6000₺ çamaşır makinesi önerisi

BABER

Hectopat
Katılım
9 Nisan 2020
Mesajlar
524
Makaleler
1
Çözümler
3
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Samsung, Arçelik ve Siemens haricinde hiçbir markayı önermeyin lütfen. Sadece yıkama özellikli olması yeterli. A ve üstü sınıf enerji verimliliği olmalı.
 
Son düzenleme:
Sadece Arçelik hakkında konuşacağım.
Geçen sene modelini hatırlamadığım ancak yeni çıkan bir makine almıştım. Yıkama esnasında elektrik giderse, kendin durdurursan, su kesintisi olursa hiç bir şekilde kapağını açmıyor. Her sorunu halledip devam ettirsen bile devam etmiyor ve kapağını açıyor fakat içinde ki suyu çekmiyor. Çamaşırlar suyun içinde yüzüyor. Bu benim yaşadığım bir deneyimdi. Bir başkasında böyle olmayabilir. Gerçi makineyi aldığımız yer özel bir kompleks. Kullanıcısı sayısı 300'ün üzerinde ve hepsi de aynı sorunu yaşadılar.
 
Sadece arçelik hakkında konuşacağım.
Geçen sene modelini hatırlamadığım anca yeni çıkan bir makine almıştım. Yıkama esnasında elektrik giderse, kendin durdurursan, su kesintisi olursa hiçbir şekilde kapağını açmıyor. Her sorunu halledip devam ettirsen bile devam etmiyor ve kapağını açıyor fakat içinde ki suyu çekmiyor. Çamaşırlar suyun içinde yüzüyor. Bu benim yaşadığım bir deneyimdi. Bir başkasında böyle olmayabilir. Gerçi makineyi aldığımız yer özel bir kompleks. Kullanıcısı sayısı 300'ün üzerinde ve hepsi de aynı sorunu yaşadılar.

Teknolojide hiçbir zaman kendi ülkemizin markasını önermem. Biz de Arçelik'ten çektik.
 
Sadece o 3 model arasından alınacaksa Samsung alınır. İlla 6000 lira da vermenize gerek yok. Çamaşır makinesi piyasası için ortalama 3500-4000 civarı yeterlidir. Kurutmalı çamaşır makinesi almayın. Ek olarak bölgenizdeki markaların servis kalitesini araştırın. Bizim buradaki Siemens servisiyle davalık olacağız, az kaldı.


Bu ürüne bakabilirsiniz mesela. Pek araştırmadım ama özellikleri itibarıyla güzel görünüyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı