6000 TL(Artabilir) Bilgisayar Toplama

EnderTR

Hectopat
Katılım
4 Ocak 2016
Mesajlar
9
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar Technopat takipçileri, bana 6000 TL ve ya daha üzeri de olabilir içerisinde kasa ve monitör de dahil olmak üzere tüm parçaları ile toplama bir bilgisayar önerebilir misiniz?

Bu bilgisayarı :
  • Grafik işlemleri.
  • Programlama/Yazılım işleri.
  • Haftada bir iki gün girecek de olsam oyunlarda kasma yapmayacak.
Bir bilgisayar arıyorum yani orta derece ama hızlı bir bilgisayar arada sırada da olsa oyuna gireceğim için oyundan aldığım zevkleri de en üst seviyeye çıkartacak bir bilgisayar istiyorum. Yanında ekstradan monitör, klavye, kulaklık, hoparlör gibi şeyleri de eklemenizi rica ediyorum. 6000 TL sınır değil ama ihtiyacım olandan fazla bir bilgisayara da ihtiyacım olmayacağı için böyle bir sınır gibi ama tam sınır olmayan fiyat aralığı koydum şimdiden önerilerinizi bekliyorum çok teşekkür ederim şimdiden ^^

Not : Parçaların tümünü yazarsanız sevinirim yani örneğin ekran kartı RAM, işlemci, kasa, monitör vb. vb. ve ben kasa ve güç kaynağı seçmeyi bilmediğimden şimdiden yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederim hepinize şimdiden.

Ekran kartımı şu ekran kartı olarak seçtim tabii siz daha iyisini bilirsiniz ama bu ekran kartı fazlası ile işimi göreceğine inanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aralık ayı tavsiyesine göre yaptım sen yinede iyi bilenlerin yorumlarını dikkate al. :)

Ekran Alıntısıds.PNG
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı