6000 TL bisiklet önerisi

1gorkems

Centipat
Katılım
13 Mart 2022
Mesajlar
34
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel i5 13400F - asus 3060 ti - 16gb ram - 500gb ssd
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
14 yaşındayım boyum 1.74 27.5 jant bir bisiklet almayı düşünüyorum 6000 tl ye kadar bütçem var bi kaç tane önerebilir misiniz
 
Şahsen Mosso Wildfire V kullanıyorum (Pabuç frenlerin durma potansiyeli yüzünden pabuç tercih ettim) Toprak yolda çok hızlı gidebiliyorsunuz. Şehir içinde beklenen performansı veremeyebilir. Piyasa'da 4.3k ya bulunabilir anlık.

Disk modelleri de var 5k'ya
 
teşekkür ediyorum hocam

Arazide kullanmayacaksanız eğer 27,5 önermiyorum. Çünkü dediğiniz fiyat aralığında alacağınız dağ bisikletleri arazide elinizde kalır, görüntü dağdır ama kendileri değildir.
28" jant şehir bisikleri öneririm size, kullanımları rahattır ve biraz daha hafif olurlar.
28" düşünürseniz eğer ;
bu ikisini öneririm.
teşekkürler hocam
 
Ümit bisiklet eskiden dandikti, bu aralar iyi mi yoksa mecburiyetten mi öneriliyor fiyatlardan dolayı? Gerçi bisikletlerde hep aynı aksamlar kullanılıyor, tek fark kadro şekli gibi oluyor.
Dediğiniz aralıkta parçalar neredeyse aynı hocam.. Dağ ,yol ve şehir... Yıllardır kullanıyorum ben. Ümit marka da olsa Salcano marka da olsa fiyatı yakın ürünlerin parçaları genelde aynı.. Şuan şehir olarak elimde Ümit bisiklet var, çok memnunum. Şehirde, düz yolda işimi fazlasıyla görüyor.
Eskiden Bisan marka dağ bisikletim vardı, arkasından da mosso marka dağ bisikletim. Arazide 2'side kırıldı. Ganos dağlarında bisiklet kullanmaya uygun parkurlar var, orada gitti iki bisiklette. Demek istediğim şu ki, uygun fiyatlı dağ bisikletleri araziye kesinlikle uygun değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı