6000 TL civarı cep telefonu önerisi

@Teknobilici OnePlus 7T hoşuma gitti ancak fiyat konusunda iPhone XR ile şu an aynılar o fiyata Türkiye'ye yeni giriş yapmış bir telefonu değil de iPhone tercih etmek daha mantıklı geldi eğer fiyatı daha makul olsaydı kesinlikle alınabilitesi olan bir telefon. 5000 TL civarlarında olsaydı alabilirdim.
Xiamoi mi Note 10 ve Huawei P30 sizce nasıl seçenekler? Fiyatları 1000 TL kadar daha uygun olduğu için o parayla Bluetooth kulaklık alabilirim. Bence güzel kombinasyon olur.

@Teknobilici OnePlus 7T hoşuma gitti ancak fiyat konusunda iPhone XR ile şu an aynılar o fiyata Türkiye'ye yeni giriş yapmış bir telefonu değil de iPhone tercih etmek daha mantıklı geldi eğer fiyatı daha makul olsaydı kesinlikle alınabilitesi olan bir telefon. 5000 TL civarlarında olsaydı alabilirdim.
Xiamoi mi Note 10 ve Huawei P30 sizce nasıl seçenekler? Fiyatları 1000 TL kadar daha uygun olduğu için o parayla Bluetooth kulaklık alabilirim. Bence güzel kombinasyon olur.
Garanti servis vs açısından diyorsanız haklısınız evet. Apple dışında Türkiyede garanti biraz formalite aslında pek bir işe yaramıyor kullanıcı hatası deniyor zaten çoğu şeye :D p30 gayet güzel cihaz alırsanız memnun eder bluetooth kulaklık ile de dediğiniz gibi güzel bir kombinasyon olur değerlendirin kesinlikle.Aslında mi note 10 da çok güzel cihaz ama işlemci olarak amiral gemisi işlemcisi kullanmıyor. 730 g 108mp kamerada bu yüzden fotoğraf çekiminde sizi bekletiyor ve o kadar para 730g li cihaza vermek bana mantıklı gelmiyor uzun vadeli düşünülürse. Öncelikle apple mı android mi seçimini yapıp sonrasında one plus 7t ile p30 arasında tercih yapmanız en mantıklısı gibi duruyor. Ben olsam garantiyi falan umursamaz op 7t alırdım ama tabi bu benim para sizin karar sizin :D

Peki sizce paranın tamamını telefonamı harcamak daha mantıklı yoksa, telefondan kısıp +Wireless kulaklık mı almak daha mantıklı eğer 5000 TL civarında bir şey alırsam yanına 400 TL civarında bir kulaklık alırım, kalan parada cebimde kalır ama işte telefonlar arasında çok gidiyorum Samsung, Huawei, Apple, OnePlus derken iyice kafam karıştı...
Sizce kampanya falan beklemeli miyim? Beklersem telefon fiyatları daha artar mı? @Onur Atasoy @Teknobilici @Recep Baltaş

Peki sizce paranın tamamını telefonamı harcamak daha mantıklı yoksa, telefondan kısıp +Wireless kulaklık mı almak daha mantıklı eğer 5000 TL civarında bir şey alırsam yanına 400 TL civarında bir kulaklık alırım, kalan parada cebimde kalır ama işte telefonlar arasında çok gidiyorum Samsung, Huawei, Apple, OnePlus derken iyice kafam karıştı...
Sizce kampanya falan beklemeli miyim? Beklersem telefon fiyatları daha artar mı? @Onur Atasoy @Teknobilici @Recep Baltaş
Telefon alırken klasiktir araştırırsın araştırdıkça karışırsın :D çok uzatmadan en ideal seçimi yapıp alıp kurtulmak lazım. Çünkü en iyi cihaz diye bir şey yok her cihazın birbirine üstün gelen ve düşük kalan özellikleri var. Burada kişisel tercihler telefondan ne istediğiniz devreye giriyor. Mevcut durumda ilerisi için tahmin yapmak güç her gün yeni bir vergi gelebiliyor bir şey oluyor kur artıyor fiyatlar uçuyor. Bana kolay kolay ucuzlamazmış gibi geliyor telefonlar. Ben önceliği apple cihaza verirdim Android cephesinde de oneplus 7t alırdım tabi şahsi fikir :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı