6000 TL direksiyon seti önerisi

babalarkes

Femtopat
Daha fazla  
Konunun başında söyleyeyim Allah aşkına 2. El G29 önermeyin. Adamakıllı temiz gözüken ilanlar 9Kdan başlıyor, ikinci ele de güvenmiyorum. 6-7k aralığı adamakıllı bir direksiyon seti arıyorum.

Konunun başında söyleyeyim Allah aşkına 2. El G29 önermeyin. Adamakıllı temiz gözüken ilanlar 9Kdan başlıyor, ikinci ele de güvenmiyorum. 6-7k aralığı adamakıllı bir direksiyon seti arıyorum.
İkinci el önermeyin demişsiniz. Tavsiyem; link.

İkinci ele güvenemem diyorsan sıfırda Rampage V900-S'e mahkumsun ama ben asla önermiyorum. 6000-8000 TL bandında Logitech G27 kovalayabilirsin, en aşağı da DFGT öneririm.

İkinci ele güvenemem diyorsan sıfırda Rampage V900-S'e mahkumsun ama ben asla önermiyorum. 6000-8000 TL bandında Logitech G27 kovalayabilirsin, en aşağı da DFGT öneririm.
Ben DFGT önermiyorum. Shifter olmayan bir direksiyon seti olmamalı bence. Asıl olay o ya.

İkinci el önermeyin demişsiniz. Tavsiyem; link.

Bu konuyu telefondaki hesabımdan açtım yazım hatasından dolayı kısıtlama almışım buradan yazıyorum öncelikle dostum ben altı bin ila yedi bin Türk lirası aralağında bulunabilecek en iyi direksiyon setini sordum hangi oyunları oynucağımı ne kadar kullanacağımı söylemeye gerek duymadım çünkü bu aralıkta bir bütçe ayıran biri ya direksiyon setini az kullanıcaktır ya da bütçe artıracak durumda değildir bende her ikisi de var. Bana bu aralıkta iş yapacak bir direksiyon önerisi yapamayacaksan niye konuda saçma mesajınla boş yere yer kaplıyorsun anlamıyorum amacın ne çözemedim ama sende büyük ihtimalle Technopat'de 7/24 takılıp öylesine önerisi/çözümü olmadığı halde yazan tiplerdensin galiba he bir de komik olduğunu düşünüyorsan sana söyleyeyim çok itici ve çocukca gözüküyor ikinci el konusuna gelince almak istemiyorsam şahsi nedenlerim vardır demek ve ayrıca konuda yazdım ikinci ele güvenmiyorum diye.

Ya parayı yükselteceksin ya ikinci el alacaksın bu paraya bu olur ancak. Rampage alırsan yarın oyunda direksiyon kesik kesik geliyor.Diye konu açarsın. Ne olduğu belli olmayan Rampage çöplerine para vermeyin.
Parayı artırma imkanım olsa niye zaten altı bin yedi bin aralığında yazayım. Bazen insan bin lira bile artıramayacak durumda oluyor güzel kardeşim

Bakacağım sağ olun.

Ben senin için diyorum. O setler beş para etmez. Parayı çöpe atmakla eşit. Arttıramazsan 2. el al diyorum, okumadın herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben senin için diyorum. O setler beş para etmez. Parayı çöpe atmakla eşit. Arttıramazsan 2.el al diyorum okumadın herhalde.

Okudum dostum okudum sen bence tekrar oku ya "parayı yükselteceksin ya ikinci el alacaksın" demişsin ben burada parayı yükseltemezsen ikinci el al manası taşıyan herhangi bir şey göremedim, bu daha çok iki seçenek var demek gibi olmuş. Sizce sadece ETS oynayan biri için snoopy yeter mi?

Son düzenleme:
Size o paraya alacağınız sıfır direksiyon setinin bir halta yaramayacağını anlatamayacağımı düşündüğüm için alaycı bir cevap verdim. Gördüğüm kadarıyla öngörüm doğru. İkinci elde bir şey satın almayı reddediyorsanız bütçeyi arttırıp sıfırını neredeyse iki katına almak zorundasınız.

İkinci el güvenmiyorsan eğer bence el yapımı olanlara yönelin. V900 denen saçmalıktan 1000KAT daha iyi olacaktır muhtemelen. Instagram'da vs. hazır satanlar oluyordu bir aralar, en kötü ikinci el sitelerine ilan açarsın yapabilecek var mı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…