6000 TL ekipman tavsiyesi

Bütçe
6000
Bence en onemli ekipman kulaklık bütçeyi 1-2K civarı arttır G733 veya Nova 5 gibi bir modelini al mouse olarak G203 olabilir, klavye olarak da Dark gk1000.

G733 leş bir kulaklık. Ve kulaklık için bu kadar bütçe ayrılmaz, G203 ne hocam.

Evet TKL olurak istiyorum numlok şart değil eski klavyede numlok tuşunu kullnacağım ve kulaklıkda kafa bandı olursa iyi olur.

Yunzii YZ87 RGB zayıf ses yalıtımı berbat seviyede almasını önermem.
Vgn v87 alsın.

Bütçemin üstüne çıkamam 3 4 aya askere gidecek o yüzden klavyede bence 3000TL fazla ben mouse 2200 TL verirken içim gidiyor 😅

Niye ayrılmasın hocam tabii ki de tercih meselesi ama kaliteli ses benim için her zaman bir adım önde gelir. Gerçek hayattan örnek vereyim kalitesiz ayakkabı asla giymem ama 150 TL'lik bir tişört falan düşünmeden giyerim. Lafın kısacası kulaklığa verilen paraya acınmaz, tabii ki de arkadaşın kendi bileceği bir iş. Mouse işine gelirsek Darmoshark M3 Pro Max mouse 2 gün önce elime ulaştı xdarkness modelinden geçtim inanilmaz bir mouse resmen çağ atladım.

Bir de şöyle sorayım konudan dışında olur mu bilmiyorum ama ben bunları alsam benim hoşuma gitti daha iyi olmaz mı indirim kovalarım Max.

Yunzii YZ87 RGB zayıf ses yalıtımı berbat seviyede almasını önermem.

Zaten TKL adamakıllı klavye yok çok fazla. VGN V87 var, onun da soketi kötü diye aklımda kaldı. Değilse oda alınabilir.

Bir de şöyle sorayım konudan dışında olur mu bilmiyorum ama ben bunları alsam benim hoşuma gitti daha iyi olmaz mı indirim kovalarım Max.

Kalite anlamında attıklarımız daha iyi, ama hoşuna gideni alabilirsin bunu bilerek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı