6000 TL ekran kartı hariç sistem önerisi

Bütçe
6000

Aykut32

Hectopat
Elimde eski sistemden kalma 1050 Ti ekran kartım var bunun üzerine;
i3 10100F işlemci, MSI B560M PRO 5200MHz anakart, Crucial Ballistix 2*8 16 3600MHz RAM, Dark flash aguarius acrylio 650W kasa PSU dahil,
Samsung EVO 870 250GB SSD.
Seagate 1 TB barracude 64 7200 RPM HDD, Game booster 360 Nitro sıvı soğutma ile sistem toplamak istiyorum bu sistem ile CS:GO FPS dayalı Gaming kasa olacak + ve - önerilerde bulunursanız fazla olur eksik vs diye cok sevinirim.

Çok saçma sistem olmuş onu almayın sakın :D
Soğutucular hakkında bilgim yok bunun gibi bir şey alabilirsiniz parçaları araştırmadım pek sadece tavsiye olarak atıyorum.

Soğutucular hakkında bilgim yok bunun gibi bir şey alabilirsiniz parçaları araştırmadım pek sadece tavsiye olarak atıyorum.
O RAM, AMD işlemcilerde sorun çıkarıyor. Önermem.

Son düzenleme:
İntel cs go da daha iyi FPS verdiği ve uyumlu olduğu söyleniyor onun için intel olarak düşünüyordum

İntel cs go da daha iyi FPS verdiği ve uyumlu olduğu söyleniyor onun için intel olarak düşünüyordum
Arkadaşın dizmiş olduğu sistemi incelemedim fakat 5600x, i3 10100f'den en az 100-150 fps fazla alacaktır diye düşünüyorum. İ3 10100f, R5 1600 AF dengi. 6000 TL bütçeniz varsa 5600 X + 3200 MHZ DUAL CHANNEL 8X2 RAM + ... şeklinde dizmenizi öneririm.

Intel CS:GO'da daha iyi FPS verdiği ve uyumlu olduğu söyleniyor onun için Intel olarak düşünüyordum

5600X ile anakartlar ucuz olduğu için tavsiye ettim, Intel'in saçma sapan RAM frekans sınırına da takılmazsınız böylece. Gidip öyle duydunuz diye 10100F alırsanız o bütçeye büyük hata yaparsınız.

5600X ile anakartlar ucuz olduğu için tavsiye ettim, Intel'in saçma sapan RAM frekans sınırına da takılmazsınız böylece. Gidip öyle duydunuz diye 10100F alırsanız o bütçeye büyük hata yaparsınız.
Ram olarak ne önerirsiniz ve SSD için öneride bulunulmamis yardımcı olur musunuz rica ederim

Hocam güzel ama anakarta biraz daha verip çok daha iyi tasarımlı ve güçlü anakartlar alabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı