6000 TL GTX 1060 PC Toplama

Fusetu

Kilopat
Katılım
13 Temmuz 2016
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
GTX 1060 ve Ryzen ile PC toplayacagım. Nasıl olmuş?
knkime pc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, daha önce bu tarz bi sistem gördüm 1 TB hdd yerine 240 GB'lık bir ssd almanı tavsiye ederim. İlerleyen zamanlarda 2.el bi hdd alsan bile olur. Aralarında dağlar kadar fark var.
 
Ryzen soğutucu O.C yapmayacaksanız oldukça güzeldir bence sıvı soğutma almadan önce sistemi kullanın o para cebinize kalsın memnun kalmazsanız alırsınız. İkinci olarak fiyatları uygun mu bilmiyorum ama sistem dengeli ve güzel RAM'leri 3000 Mhz ve üstüne çıkarabilirseniz daha iyi performans alırsınız ama bu şekilde de kötü değil tercih sizin.
Bu arada elinizde SSD yoksa kesinlikle sıvı soğutmadan önce SSD almalısınız.
 
16 gb tek kanal alırsanız çünkü hızı düşük ve b350 liyide 3200 mhz alırsanız sistem çok iyi olur veya buna bakabilirsiniz Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA (linke tıkla) daha iyi performans vereceğinden yanayım çünkü 240gb ssd de var bu arada 8 gb 16 gb arasında 4 fps felan var sıkıntı çıkmaz ama takıntılıysanız almayabilirsiniz.
 
Çok iyi olmuş tebrikler ama psu nun yetebileceğinden eminmisiniz.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı