Arkadaşın önerdiği sistem pek içime sinmedi. Onun dışında benim sistemde PSU acele ile yaptım +80 bronz ile değiştir derim. Benim önerdiğim 5.260tl tutuyor.
Bi kaç yerde 1080P cözünürlüklü monitör de gtx 1070 performansı alınmaz falan deniyordu. İ5 GTX 1070 ℅90-℅100 lük oranda çalıstırır mı ? Bi de K ifadesi olmauan islemcilerde oc yapılmıyordu sanırım oc ne işe yarar yani yapmasam da sorun olur mu ? Çok soruyorum kusura bakmayın fazla bilmediğim için
Overclock işlemcinin hızını arttırmaya yarar. 6600 K alırsan overclock için Z170 anakart alman lazım, sıvı soğutucu alman lazım. Bütçe sorun değil diyorsan al ama oyun içinde pekte fazla FPS artışı yaşamazsın. Ben olsam 6600k, sıvı soğutucu ve z170 anakarta vereceğim parayla i7 6700 alırdım.
Sinerjideki 1080 sistem. 4.900TL. Bu kasa hakkında konu açmıştım. Alınır-alınmaz diye. Yorumlar olumlu geldi. Fakat aynı şekilde sinerjinin kendi toplamış olduğu 1070 kasaları olumsuz yorum almıştı. Yani SSD de ekleyerek 1080 kasayı alabilirsin.