6000 TL Intel i7 6700K GTX 1060/1070/1080 Monitör Dahil Sistem Önerisi

%99 freesyncdir. Gsyncler 1600 den aşağı yok. Buna da gidip bakarım bir yerde. Monitöru alırken görmem lazım. Teşekkür ederim.
Ama bakarsanız bir Sync desteği yok. Videoya bakarsanız GTX 980 ile testleri yapıyorlar. Freesync olsaydı büyük ihtimal başka kart kullanırlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ama bakarsanız bir Sync desteği yok. Videoya bakarsanız GTX 980 ile testleri yapıyorlar. Freesync olsaydı büyük ihtimal başka kart kullanırlardı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben bunu çok sevmiştim aslında bir bakalım nesi varmış.

Hocam monitöre bakamadım bu aralar sorun var boş vaktim yok ama sistemi aldım. Soğutucu ve ssd hariç sistem tamam :)

20160908_011637.jpeg

Monitöre baktınız mı?
Display Port var ama ne free sync ne de G-Sync olduğu belirtilmemiş.

Bu arada sistem tamamlandı sayılır.

Anakart: Asus Z170 Pro Gaming = 594 TL
İşlemci: i7 6700K = 1000 TL
Bellek: Kingston HyperX Fury 2*8Gb = 264 TL
Ekran Kartı: EVGA GTX 1070 FTW = 1600 TL
Güç Kaynağı: EVGA SuperNova GQ 750 = 220 TL
Kasa: Thermaltake Core X31 = 370 TL
HDD: WD Blue 1Tb = 170 TL

İşlemci soğutucu, SSD ve Monitör alınacak sadece :)

09/09/2016

İşlemci soğutucu önerebileceğiniz model var mı?

Ebrarda h100i gt 400 lira.
Amazondan ya da ordan getirenlerden h100i v2 350-375 lira.

Arctic liquid freezer 240 alcaktim geçen gün borusu patlayan biri resim eklemiş ondan korkuyorum şuan.

Kusura bakmayın. Yazdığınızda bildirim gelmedi sanırım. Şimdi cevap vereceğim. Sistem gayet iyi olmuş. EVGA tarzını direkt ifade ediyor. İlk göze çarpan ekran kartı. Monitörün Sync desteği yok galiba. PSU'yu ayrı almasa idiniz TT V31 çok şık. Onu önerebilirdim. SSD önerim kesinlikle 850 Evo ya da Pro. 750 serisini bu sistem için düşünmeyin. Asla ve katiyen. Soğutucu olarak H100i v2 önerim; ancak bütçeyi bayağı zorluyor galiba. Hava soğutma ise Noctua alabilirsin. Eğer RAM teması olmazsa bunu alın derim. Benim söyleyeceklerim bu kadar. Hayırlı Olsun!

14/09/2016
Hocam hayırlı olsun G-Sync 1300 TL monitör buldum. Yakın zamanda al derim. İndirimde!
Acer XB240HBMJDPR 24" 1ms (Analog+HDMI+DVI) Full HD LED Fiyatı

Galiba bu monitör G-Sync değil? Başka bir konuya da aynı nonitörü örnek verdim. Bir kişi olmadığını iddia etti. Bilemiyorum şu anda.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı