Öncelikle merhaba arkadaşlar. 144 Hz monitor dahil toplam 6 milyarlık sistem toplayacağım. Alacağım parçalara sadece MSI vs ASUS olarak düşünürken Amazon olsun vs olsun biraz araştırarak marka üzerindeki fikirlerimi değiştirdim. Bu yüzden en iyisi yardım almak deyip fikirleriniz öğrenmek istedim.
Monitör: ASUS 24"VG248QE 1 MS 144 Hz Gaming Monitor ya da BenQ 24" XL2411Z 1 MS 144 Hz ikisi arasında kaldım.
Verdiğim fiyatları Teknobiyotik üzerinden yuvarlayarak verdim. Bunların üstüne bir de işlemci soğutucu alırsam 6 milyarı biraz geçiyor. 6300 gibi ama kampanyaları takip ederek parça parça alacağım, acelem yok.
Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Ekran kartı bu bütçe için düşük kalmış. Ekran kartını GTX 1070 yap. RAM olarakta 16 GB alman daha iyi olur. PSU'da bu sistem için aşırı derecede fazla.
Ben bu sistemi öneriyorum. Bu arada ramler 16gb miktarı 2 yaptım seçenekler kısmında.Monitör olarak ikisi de gayet iyidir fakat benq modelli olan monitör asus marka olan modele göre daha yeni bir ürün olduğu için tercihimi benq dan yana kullanırdım ben.